Asus R7 240 OC 4GB DDR3-as miért ilyen olcsó 4GB
memóriához képest?
Figyelt kérdés
Lenne ez a termék : [link] , és arra lennék kíváncsi, hogy pontosan miért kerül ennyibe, míg előtte - és utána is csak 1-2 GB-s GPU-k vannak amik szintúgy DDR3-asok...Van valami hátránya is? :D
Hátránya, hogy ddr3 memória esetén olyan lassú a dolog, hogy 1gigánál többet nem igen tud kihasználni. Azért ilyen olcsó, mert parasztvakítás, remélem sejted, hogy VGA esetén a GPU az egyik legfontosabb, nem a memória mérete.
2015. máj. 29. 18:59
2/11 ThodEE GoD válasza:
Mert a ram mérete csak akkor válik fontossá ha erős a GPU, ez a VGA olyan mintha a trabantodra 235ös gumikat tennél, jól néz ki annak aki nem ért hozzá, neked meg max roszabb mert többet fogyaszt és kb semmi előnyöd mellette.
A DDR3 lassú és elavult, DDR5 öt nézzél, jobban jársz ha írsz egy árat meg hogy milyen procid és tápod van, mi meg mondjuk mit vegyél ;)
#3 Az, hogy AMD kártya, miért hátrány? Nekem is az van, még sincs vele bajom.. Tudatlan.
2015. máj. 29. 19:30
5/11 anonim válasza:
Tényleg, nekem 3 is volt a közelmultban és csúnya nagy gondok voltak velük.
2015. máj. 29. 19:31
6/11 anonim válasza:
Attól jó, hogy neked is az van?
Nekem mindkettő van és az Nvidia nem hasonlítható az Ati -hoz!
(sajnos)
2015. máj. 29. 19:32
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! :D Akkor úgy gondolom majd NVidia felé kell elindulni (úgyhallottam az jobban is dorombol az Intel Procival..) Igazából a Witcher 3 működtetése lenne majd a cél:) ..de ez még szerintem várat pár hónapot.
2015. máj. 29. 20:30
8/11 anonim válasza:
még szép hogy az nvidiát nem hasonlítjuk az Atihoz,mert tudtommal már 9 éve nem létezik :)
látszik hogy nem vagy a helyzet magaslatán
még azt is kinézem belőled hogy nem volt AMD kártyád :) sajnos sok az elvakult fanboy
2015. máj. 29. 20:34
9/11 anonim válasza:
az nvidia kártyának semmi köze nincs az intel procikhoz
a witcher 3 jobban fut a nvidián,legalábbis a maxwelleken a kepler az már a levesben van
2015. máj. 29. 20:37
10/11 anonim válasza:
#7 azt mindenképp rosszul hallottad, hogy egy jobban dolgozik ez vagy az a márka, ilyen nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!