Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen tabletet vegyek?

Lerienn kérdése:

Milyen tabletet vegyek?

Figyelt kérdés

Nekem inkább arra kellene, hogy hétvégente, mikor hazautazom, ne a 2 kilós qrvadrága laptopot kelljen cipelnem azért, hogy egy-két diasort átnézzek a zh-ra. Tudjátok, amit bedobok a táskámba, mert 2 dekás és a buszon is tudok tanulni. Nem kell, hogy mindent tudjon, de tudjon olvasni minden fajta dokumentumot, képet, ne haljon be netezés közben, ne legyen nagy, és merüljön le egy óra után. Csorgatom a nyálam egy ipad-re, de az fölös pénzkidobás lenne, 30-40 ezret szánnék rá.

Köszi :D

2015. máj. 28. 17:36
 1/2 anonim válasza:
Hát én Asus TransformerBook-ot vettem 120-ért. Van belőle 80-as változat, és azt mondják, hogy billentyűzet nélkül egy 20-assal olcsóbb. Szóval olyan 60 körül van legolcsóbban. 30-40-ért szerintem nem kapsz normálisat. Ami PDF (ill. diák) olvasáshoz kell, az 10"-os kijelző, nem kell, hogy retina legyen, de legalább HD, szóval min 150 PPI. Próbáltam retina kijelzőseket is, jóval magasabb PPI-vel, de semmit nem értek, mert a 7-8" kevés, hacsak nem hangyák olvassák, főleg diagramoknál kellett volna ki-be zoomolni, ami azért gáz, ha több idő megy el rá, mint az olvasásra. Ha 30-40-ért kapnál is ilyen kijelzőset, a hardver nagyon lassú lenne alatta, illetve a túl kevés memória és/vagy szoftver hiba miatt nem tudna megnyitni egy nagyobbacska PDF-et sem. Én vittem anno PDF-eket tesztelni media markt-ba, aztán az olcsók ilyen célra használhatatlanok voltak. A ne legyen nagy kategóriába nem tudom, hogy nálad belefér e a 10", zsebben nem fér el, de pont az a méret, ami elég kicsi, de még kényelmesen használni lehet, billentyűzettel meg elég jó felhasználói élményt nyújt a gépelésnél is. Ennél kisebbet én biztosan nem vennék a helyedben, dehát mindenkinek más a fontos, mindenki más kompromisszumokat köt.
2015. máj. 29. 19:04
 2/2 anonim válasza:

Én ugyan ilyen célra vettem Sencor element 8D101 -et

25k volt tokkal, vonóval. A diák jól olvashatók, netezni se vészes. Laptop tehermentesítésére alkalmas, csodátn em kell várni

2015. máj. 29. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!