Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » TV-re hogyan csinálhatok...

TV-re hogyan csinálhatok hangot (laptop, hdmi)?

Figyelt kérdés

Lenovo laptop, Samsung LED TV. HDMI-vel csatlakoztattam. Kép van, hang nincs. (illetve a hang a laptopból jön)

[link]

A tv-re dugtam 2 kis hangszórót is, de semmi.

2015. máj. 28. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
windows hangbeállítások menüben alapértelmezettnek kell berakni a hdmi-t.. a 2 kis hangszórót hanyagold mert jelenleg a tv-ig se jut el a hang
2015. máj. 28. 15:26
 2/7 A kérdező kommentje:

...

Nézd meg a képet, kérlek.

2015. máj. 28. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért jön a laptopból, mert nem állítottad át alapértelmezettre a HDMI-t...

Látjuk a képet, a "Digital Display Audio"-ra nyomj egy jobb egérgombot, és állítsd be alapértelmezett eszközként, és meg is van oldva.

2015. máj. 30. 12:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem lehet beállítani alapértelmezettnek...

Jobb egérgomb a DDA-n:

[link]

Illesztőprogram frissítésére pedig azt írja, hogy a legújabb van fent (AMD HDAD), nem lehet frissíteni, meg semmi.

2015. máj. 30. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Driverek rendesen fel vannak telepítve? A VGA driver tartalmazza a HDMi hang drivert, ha azt nem tetted fel, akkor tedd fel, ha fent van, akkor nekem nincs ötletem.
2015. máj. 30. 13:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Raktam fel VGA drivert is, amit még ~1 éve töltöttem le a gyártó honlapjáról.

Viszont, ezt tudván, keresek egy másik VGA drivert. Avagy nincs olyan, hogy HDMi audio valamicsoda driver? :D

Mindegy, keresgélek, próbálkozok. Majd este írok megint, mire jutottam.

2015. máj. 30. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld meg az AMD, Intel vagy nVidia oldaláról (nem tudom milyen VGA van benne) a legfrissebbet, hátha megjavul.
2015. máj. 30. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!