Szerintetek ez jó laptop lenne? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy laptopot tanulásra, illetve tervezésre (autocad, cadvent). Tudom, nem egy bivaly erős gép, de többen is ezt ajánlották. Véleményeket szeretnék kérni, ha van róla. Köszi.:)
HP Pavilion 15-P052 SH
2015. máj. 27. 22:14
1/3 anonim válasza:
A HP-nak a Pavilion szériája borzalmas, semmiféleképp ha teheted ne vásárolj ilyet. Ha megbízható, minőségi laptopot szeretnél akkor a Dell-eket és a Lenovo-kat nézegesd!
2/3 anonim válasza:
Ha arra a típusra gondolsz, amiben i5-4210U proci és GT840M gpu van, akkor igen, jó lesz. Tény, nem egy erőmű, de el lehet dolgozgatni rajta. Én egy ugyanilyen proci+gpu kombóval ellátott Acert nyúzok egy ideje, 3D CAD-re használom főleg - Inventor, illetve Solid Edge, szóval az AutoCAD-et röhögve elviszi. Meg mostanában GTA 5-özök rajta :D az is szépen fut.
3/3 anonim válasza:
Ja igen, én csak a belét néztem, arról fogalmam sincs, hogy felépítésre milyen minőségű a gép, meg hogy milyen a HP garija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!