Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen vga-ra ésrdemes lecseré...

Norbee18 kérdése:

Milyen vga-ra ésrdemes lecserélni a hd5570-et?

Figyelt kérdés

Sziasztok a kérdés adott, milyen vga-ra lenne érdemes lecserélni a hd5570-et ami hosszú távon is megéri?

olyan 50ezer Ft értékben, előre is köszönöm

(ha kellene a gép adatai írjatok)

2015. máj. 28. 06:18
 1/6 Trevor. ***** válasza:
100%

R9 270X/R9 280

Nem ártana, ha leírnád a géped adatait, ugyanis fontos, hogy a processzor kihajtsa a videokártyát és hogy a táp elbírja, továbbá, hogy tutira beférjen a házadba.

2015. máj. 28. 06:42
 2/6 anonim ***** válasza:

#1 +1

Ha 5570 van benne most,akkor kapásból nem gondolja az ember,hogy egy 50 ezres kártyához elegendő hardveres környezet van mellette.

2015. máj. 28. 11:01
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat

Szép lassan akarom fejlesztgetni a masinát és gondoltam VGA-val kezdem.

node:

Q9400-as processzor van benne 8Gb memória kíséretében.

A tápegységről nem sokat tudok az Aida is titkolózik elöttem vagy csak én nem találtam meg h hol írja ki a típusát de amit tudok hogy:

HEC-300AR PTF 350W

gondolom valami noname

ha van tippetek hogy mivel kezdjem a fejlesztést és mit érdemes belevásárolni szívesen meghallgatom

előre is köszönöm

2015. máj. 31. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt a tápot sürgősen cseréld le. Első lépés. 10-14 között már kapsz egy normális, 450 wattos minőségit. Chieftec, fsp, xfx, deepcool, corsair, antec, sharkoon, be quiet! (ezek közül nyugodtan nézelődj, ha a kellő árkategóriába tartozót találsz, dobd fel ide és véleményezzük)

Jelenleg ami biztos nem okozna zavart a gépedben egy gtx750ti. A maga 75 wattjával.

2015. jún. 10. 09:07
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

tapegysegel, mint latod kicsi is, es a hec ma sincs nagyon topon nem hogy regen, izazabol barmit fejlesztesz es barmilyen vga t veszel elsonek minosegi tap kel

[link]

prohardver.hu - "Melyik tapegyseget vegyem?" nagy tapos topik, osszefoglaloja hasznos, na es persze friss kommentek is vannak

hogy a tapot biztosan ne keljen cserelni barmilyen vga is lesz kesobb

pl. FSP Raider 550, kicsit olcsobb talan a Chieftec A80 CTG-550-80P vagy ebbol a 600 as

de arban lehet XFX TS vagy Pro 550 is van

csak peldaknak a legismertebbeket es legjobban vasarolt minosegieket emlitve

nagyjabol a minosegi sorrend ctg < raider < xfx ( pro < ts)

de annyira nem szeretem az ilyen oszevetest mert az tul sok minde tol fugg

quadodnak (huzva is) egy r 265/750ti is sok lehet mar akar jatektol fuggetlen is

2015. jún. 10. 09:08
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

tap 216W tud 12v jen, cpu d ha olyan tipus (regebbi) 133w ot is ehet innen, igy 83w marad minden masnak a 12v rol

egy 750ti t tenleg birnia kelene, legalabis papiron, es ha nem tapcsatis valtozatot veszel, mert az ha kicsit is de 75w t tulepi

elenben cpu d melet nem sok ertelme van, kesobbi i5 melet meg 750ti nek nem lesz sok ertelme

2015. jún. 10. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!