HD 5570-et megérné lecserélni egy r7 250x-re? :D
Figyelt kérdés
20k-ért tudnám megvenni ismerősömtől, még 2 év garanciával..:D
Pentium g2020 proci, 8 gb ramom van.
Köszi a válaszokat
2015. máj. 24. 14:48
1/35 anonim válasza:
megérné de az a processzor nem hajtja ki, szal nem érné meg :D vegyél i3, vagy i5 és akkor már megéri, de az i5 meg megint többre képes stb
2/35 anonim válasza:
Igen abszolút megéri,de egy CPU-t se ártana.
3/35 Trevor. válasza:
#1 Hogy ne hajtaná ki? R7 250X=HD7770. Egy r7 265-el is simán elbír a proci.
4/35 anonim válasza:
Nem fogja, de egy üzletben elárulják! most lehet okoskodni de fullon nem hajtja ki, és egészségesebb lenne neki egy i3 vagy i5, az a processzor nálunk az irodában van kb netezésre szerkesztésre de néha lassú is
6/35 Trevor. válasza:
#4 Nekem a G3420 kihajtotta a GTX 750 Ti-t.
7/35 halalfalo válasza:
Hogy ne hajtaná már ki????
Mi az, hogy I5-öt kéne rakni egy 25 ezer Ft-os videokártya alá????
Ha valaki ennyire nem vágja a témát, ne is szóljon hozzá.
Ezt a logikát követve egy 40 ezres videokártyához már vízhűtéses tuningolt I7 4790K kéne, egy 80 ezres kártyához meg i7 4960X, ami 370 ezer?
Az a Pentium bőven elég az R7 250X-hez, R7 265 is mehetne mellé.
8/35 halalfalo válasza:
Ja, az előbb lehagytam, az i7 4960X-t már folyékony nitrogénnel kéne hűteni, hogy elbírjon vele, nem?
9/35 anonim válasza:
úristen kiköpött i7 es a procim de akad a half life 2ő hozzászolók vagytok kb! vízhűtés meg mi1más!!! kérdező kérdezd meg egy üzletben és írd le nekünk hogy ezek a balfékek is megtudják! előre is köszi! haha ma már egy irodai gépben van i3 meg i5 te okostojás nem használja ki én úgy tudom az meg hogy most mennyi ?? az semmit sem jelet?? 25 vagy 30 persze már régi lement az ára :) ne az árávál vagdalózz
10/35 anonim válasza:
kezdjük ott hogy a cod adwanced warfare el sem indul azon a procin de havernak viszi highon i5 melelt a vga, naa mi van ilyenkor meg sok gém aminek 4 mag kell nem 2 mag 2 szál hanem 4 mag,, mert i3 még oké de az nem, lehet erősködni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!