Ha vettem egy univerzalis processzorhűtőt de a foglalata nem jo az alaplaphoz, (mashol van a negy csavar helye) akkor van vmi megoldas vagy csak ujat tudok venni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 16:51
11/20 A kérdező kommentje:
Köszi, feltudnám rakni, csak az a fekete keret nem passzol az alaplapomhoz, mert ugye négy csavarral kéne rögzíteni, de ennek a négy csavarnak helye máshogy van.
2015. máj. 26. 17:18
12/20 anonim válasza:
A leirásban 2 csavart használtak
13/20 A kérdező kommentje:
Nem érted a problémát, a fekete keretet kéne először rögzítenem az alaplaphoz és utána két csavarral a hűtőt a foglalthoz.
2015. máj. 26. 17:24
17/20 anonim válasza:
Nem úgy van hogy AMD-nél gyári keretre kell rárakni a hűtőt?
18/20 P.O.C. válasza:
Amit fel akarsz rakni az az Intel rögzítő kerete. Biztos kaptál hozzá mást is szerintem. Az AC Freezer 13 -nak van ilyen. Az AMD -hez ilyen kis fém biz-ba*zokat adnak.
És kell hozzá az eredeti gyári keret is.
19/20 P.O.C. válasza:
Amúgy erről a "Jason garrick" izéről semmit nem lehet találni a neten cpu hűtő minőségben.
Segíthetnél kicsit. Lökj arról is képeket.
20/20 A kérdező kommentje:
Löknék képet Jason Garickről, ha tudnék :D am nem értettem a telfonom hogy mért posztolta azt a vágólapról, de ő a Flash szuperhős:D de ha elég gyorsan fut körbe körbe, talán processzor hűtőnek is elmegy. Am köszönöm tényleg inteles processzorhoz kell a fekete keret. Életet mentettetek.
2015. máj. 26. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!