Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen processzorhűtőt lenne...

Milyen processzorhűtőt lenne érdemes venni ebbe a gépbe?

Figyelt kérdés

i5 4690k (1150-es foglalat)

asus maximus 7 hero lap

sharkoon vg4-v ház

Magasított ramom van (corsair vengeance fajta), és nem szeretném ha letakarná a hűtő a ram slotot, mert akkor ki kéne venni egyet (vagy kettőt).

Vagy ehhez már jobban megérné egy vízhűtés? Igazából 30 felett nagyon nem szeretnék költeni rá, max 40 (kiszállítással, mindennel).

2015. máj. 4. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Gyári nem jó?
2015. máj. 4. 18:50
 2/5 A kérdező kommentje:
húzni akarom majd a későbbiekben, azért vettem szorzózár menteset.
2015. máj. 4. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elég lesz neki.

[link]

2015. máj. 4. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, ezen kívül valami más?
2015. máj. 4. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint nem szükséges vízhűtés a prcira, szóval nézelődj az LGA1150-es foglalatú hűtőknél, iponon rengeteg hozzászólás van, nem kamu 5 csillagok mint PCX-en.

Sajnos nem nagyon tudok neked ajánlani, nekem csak 612S volt, de nem mértem, hogy milyen hőmérsékletű volt, egyébként i5 3570-et hűtőt, de szerintem nem volt meleg, hangját pedig hallani sem lehetett.

2015. máj. 5. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!