Mennyit bír a laptopotokban az akksi egy feltöltéssel?
Figyelt kérdés
Mióta van meg a laptop? És ez idő alatt mire használjátok? Laptop típusa?2010. febr. 25. 21:54
1/9 anonim válasza:
Karácsonyi Acer laptopom 2 óra 13 percet bír, és általában csak internetezésre használom, játékra nem.
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem is Acerem van. Milyen típusú?
2010. febr. 25. 22:04
3/9 anonim válasza:
nekünk kb mindig rajta van a töltőn..kb 2órát bír ki ha csak simán netezek, játékkal vagy filmezéssel 1órát másfelet max...
4/9 anonim válasza:
Nekem albacomp smart V3 van 2 és fél éves film pont másfél óra, nettel 2.
5/9 ThodEE GoD válasza:
Acer 7738G
Csak netezés esetén 2:45perc (minimum fényerő stb)
Játékkal ami durván megterheli a gépet 50-60perc
Mindenre használom, Grid 2, WoW, SLRR 2.3.0 GDE, LFS, AoE III
netezés filmezés stb :)
6/9 ThodEE GoD válasza:
22:24 hez javítás, Dirt 2 és Grid,
És Szeptemberben lesz 1éves
7/9 anonim válasza:
Vasárnap lesz két hetes a drága:)
Toshibám van.Net, msn, zene.
2 50.
8/9 anonim válasza:
3 óra 15 perc (3 house rész full hangerőn, teljes képernyőn maximális háttérvilágítással)
Dell inspiron 1545
9/9 anonim válasza:
ASUS F5SL
Butított fényerő, kikapcsolt wifi és akármit csinálok (kivéve játék) 1 óra 40 perc.
Én ezt nagyon gyökérnek találom. 1 év 2 hónapos a gép, vadi újan is ennyit ment. Én arra számítottam, hogy a mai laptopok kibírnak már minimum 4 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!