Melyik vga a jobb játékra?
ASUS GeForce GTX 970 DC2 OC 4GB GDDR5 256bit PCI-E (STRIX-GTX970-DC2OC-4GD5) Videokártya
vagy
Sapphire Radeon R9 290X TRI-X 4GB 512bit DDR5 PCI-E
vagy esetleg egy
Sapphire Radeon R9 290X Vapor-X 4GB GDDR5 512bit PCI-E
Amit az első írt baromság,egyrészt azért,mert ez a probléma csak az Asus R9 280X-eknél volt,másrészt meg nem jelenthető ki egyértelműen,hogy a GTX970 a jobb.
A második tökéletesen leírta.
Én személy szerint valamelyik 3 hűtős Sapphire-t venném,mert már volt dolgom olyan kártyával,és bejött a hűtése.
Helyedben megvárnám az új AMD-ket!
GTX 970-el szemezek mostanában én is.. de kb. 110 ezer a kártya és 3,5gb felett olyan dolgokat pordukál ami engem személy szerint megőrjítene ha már ugye ennyit fizettem...
ezek közül én is inkább valamelyik r9 290x-et venném
viszont ha nem sürgős akkor lassacskán érkeznek az r9 3xx kártyák is, kérdés hogy milyen áron érkeznek majd
ezek közül r9 290x-et vennék,de megvárnám az új radeonokat
amúgy a witcher 3 full hd ultrán már megkajál 3,5gb vramot :) a fanok azt mondták 3 évig elég lesz a 3,5gb vram hát itt vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!