Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyi érhet? Mire érdemes...

Szabesz7 kérdése:

Mennyi érhet? Mire érdemes váltani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék intelre vàlltani. Viszont ehhez el kell adjam a mostani hardvereimet.

Amd fx 6300+ Artic freezer extrem rev 2+ asus m5a97 evo r2+ chieftec smart 500 80+ proci és alaplap bőven garanciàs meg a pcx-n. Erre mi lenne a realis àr amiert el is vinné valaki. Illetve milyen inteles proci és alaplapot vegyek, kérlek pontosan ami fejlödés lenne. CM g550m tàpom van. Köszi

2015. máj. 24. 06:07
 1/6 anonim ***** válasza:
40-45 körül lenne reális, most váltani szerintem nem éri meg, ami érezhető különbséget hozna 70-75k alatt nem állna meg, és ott sem kell még csodákra számítani.
2015. máj. 24. 07:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Szoval akkor garisan tap és proci hutővel egyutt 45 korul tudnam eladni. Szamitottam egy 50-re. Es akkor tudtam volna egy i5 4460 + valamilyen 18k-s lapot venni, nem tul sok rafizetessel venni. De nem eri meg?
2015. máj. 24. 08:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez egy alsó kategóriás táp, felárat nem ér senkinek, jobban jársz, ha külön adod el. A cpu 22-25 körül(már ha a bőven garanciális alatt azt érted, hogy legalább másfél év), a lap is ilyen kategória, a hűtőt meg simán nem láttam, korán volt. :D

Azért nem éri meg, mert minimális a teljesítménybeli különbség, főleg régebbi cuccoknál lenne érezhető, ha meg már fejlesztesz gondolom nem az a cél, hogy a 3+ éves játékok jobban fussanak, az újabbaknál maximum annyit látnál, hogy a minimális fps 42 helyett 45, de nagyjából ugyanabban a skálában mozognak. Én személy szerint úgy gondolom, hogy ez nem ér annyit, amennyi macera a régi cuccok eladásával jár, plusz pénzt meg biztos, hogy nem adnék érte. A helyedben inkább várnék amíg kijönnek az új amd k, vélhetőleg akkortájt jönnek új intelek is, nem sokkal több befektetéssel jóval erősebb cuccokat tudsz majd venni, amikre már érdemes lehet lecserélni a meglévőket.

2015. máj. 24. 08:27
 4/6 Trevor. ***** válasza:
Nem éri meg váltani.
2015. máj. 24. 09:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt sejtettem hogy a tàp nem csàbìt senkit:) azert csereltem le en is:) de a procihütőben abban biztam:) 4.5 ghz-n siman tartja 100% terhelesnel 55 fokon. Sokan dicserik az i5 procit foleg jatekban min fps növekedes cimem. Ezert gondoltam ra. De akkor lejet jobban karok egy fx8320 procival?
2015. máj. 24. 09:35
 6/6 Trevor. ***** válasza:
Mi a bajod a mostani procival? Nem elég a teljesítménye?
2015. máj. 24. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!