Érdemes várni az új Intel processzorokra?
Sziasztok! Számítógép vásárlás előtt állok, a gépet játékra használnám leginkább.
Az a kérdésem, hogy érdemes várni az új Intel processzorokra?
Skylake / Broadwell
A kettő közül melyik lesz erősebb? Melyiknek jobb az igp-je?
Kb. mikorra jönnek ki?
Kb. 60ezret gondoltam cpu-ra. Érdemes várni / vegyek inkább most egy i5 4460-at?
Köszi.
Mit szóltok ehhez?
CPU: IntelCore i5 4460
ALAPLAP: Asus H97-PRO
RAM: HyperX 8GB Savage DDR3 1600MHz CL9
Ház: Raijintek Arcadia
TÁP: Corsair CX500 500W
HDD: WD 1TB EZEX
VGA: Asus GTX 960 2GB STRIX DC2OC
~ 205ezer
Szerintem is nagyon jó gép amit összeraktál! :)
Hát én is szívesen raknék össze Skylake gépet de úgy tudom elég szép áruk lesz :D 60E+ lesz a processzor Ha abba akarsz i5-őt ! + a DDR4-es memória miatt és drágább lesz ! Szerintem csak annak éri meg Intel Skylake gépet venni akinek rengeteg pénze van,bár az informatika sose volt olcsó :D I5 6500 úgy tudom 220 dollár lesz ami jelenlegi forint árfolyamon 62E forint :D erre számold rá a 27%-os áfát és az eladó hasznát :D
Nyár végén jönnek augusztus/szeptemberben! De túl nagy különbség nem lesz egy GTX 960 mellé bőven elég az i5 4460 is! Hiába vennék Skylake processzor mivel i5 4460 is kipörgeti azt a kártyát így a Skylake erejét nem igazán vennéd észre!
nekem I5 3470 van és cinebench 11,5 alapján itt vannak a maximális számítási teljesítmények :D
I5 4460 5,6
I5 3470 5,7
I5 4570 6,0
I5 6500 7,1 ( Ez lesz a Skylake ) De Mindenre elég lesz a Haswell is amit néztél, szóval felesleges nagyobb proceszort venni. Remélem tudtam segíteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!