Alaplap : ASUS® X99-A vs ASUS® RAMPAGE V EXTREME?
Figyelt kérdés
Gamer PC be milyen alaplapot tennétek ha a kettő közül kéne választanotok?
-ASUS® X99-A , vagy
-ASUS® RAMPAGE V EXTREME ?
Az Extreme 70.000 el drágább, mind a X99
2015. máj. 23. 21:04
2/10 anonim válasza:
Gamer PC-be 2011-V3-as alaplap+CPU meg DDR4-es RAM..... oké te se tudod mire költsd a pénzed, inkább adnád nekem.
3/10 anonim válasza:
3-4 utas SLI vagy Crossfire lesz?
Mert ha nem,akkor semmivel se lesz gyorsabb,mint egy 4790K egy 25 ezres lapban.
4/10 A kérdező kommentje:
overclocked Titan X mellé, és egy Intel Core i7 5960X Extreme Edition Eight-core 3.00 GHz 20MB Intel Smart Chache LGA2011-V3 mellé volna az alaplap
2015. máj. 24. 20:27
6/10 A kérdező kommentje:
UHD ban játszani
2015. jún. 1. 18:32
7/10 anonim válasza:
Annak a processzornak egyébként lófing egy darab Titan X, tegyél mellé négyet. Vagy pár Titan Z-t, ha ennyire jól megy.
8/10 anonim válasza:
A Titan Z-vel kitörölheti a ... kb.
Főleg, hogy egy Titan Z már SLI-ben működik, és 4DB olyan kártyát a hülye se fog megvenni, főleg, hogy csak 2-öt lehet összekötni.
No meg egy Titan X ahogy elnézem, simán elküldi melegebb éghajlatra ár szempontjából is (1 Z-ből kijön 3 db x, ami már tényleg elsöpri a létezésből is a Z-t), meg GPU teljesítmény szempontjából is.
9/10 anonim válasza:
Tudom én azt, hidd el, de ha már ennyire el akarja költeni fölöslegesen a pénzét....
10/10 anonim válasza:
Gondoltam hogy 1 kártyához lesz.
1 kártyával meg amúgyis is felejtős a 4K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!