A rendszer 16gb-ból csak 8gb-ot ismer fel, ezt hogy tudom beállítani a biosban vagy máshol? Alaplap:Asus Rampage 4 Formula Ram:Corsair Vengeance 16gb 1866mhz
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 16:30
1/10 Komplikato válasza:
Milyen OS van fent???
Érdekes, mert alaplap 32GB-ot támogat és még azt se írja tuningrammal ne menne, tehát mennie kéne. Bios beállítás meg régi lapokban volt. Elég gáz lenne ha korlátozni kéne egy ilyen vason.
2/10 Közveszélyes Kontár válasza:
1db 16GB os modul?
mert a slot nem biztos hogy képes kezelni egy olyant és ezért lát csak annyit amenyit tud vagyis 8GB ot
mivel 4x8=32
Bár 16GB os Vengance t nem találok egyben
BIOS kiirja?
és Windows mit ir? 16gb de zárójelben 8gb használható? mert akkor szoftveres beálitás gond lehet leginkább
3/10 A kérdező kommentje:
4x4 gb, biosba 8gb ír és a rendszerbe is
2013. febr. 28. 17:57
4/10 A kérdező kommentje:
dos pedig nem tudom milyen ami alapól van
2013. febr. 28. 17:57
5/10 A kérdező kommentje:
cserélgettem a ramokat úgyse akart jó lenni
2013. febr. 28. 17:58
6/10 anonim válasza:
Tegnap már kérdezted, akkor is írtam. Egyesével próbáld ki, amelyiket nem látja az valószínűleg rossz. Több slotba is próbáld ki őket...
7/10 A kérdező kommentje:
meg probáltam nem jó!! De viszont az aida64 extreme edition látja lapozó területnél (16gb) , lapozó fáljnál már csak 8gb van
2013. febr. 28. 20:43
8/10 anonim válasza:
"meg probáltam nem jó!!"
Akkor???? Csere...
9/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy quad channel kit-et vettél és az alaplapod azt nem támogatja csak a dual channelt?
10/10 anonim válasza:
Ha azt nem támogatja akkor dualba menne maximum singlebe, de menni kell a RAM-nak akkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!