Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Durrant és füstölt a táp....

Durrant és füstölt a táp. Mindenem oda lehet?

Figyelt kérdés
Vinyó csere volt a gépemben,amit egyik haverom csinált.Ma hoztam haza a gépet.Mikor bedugtam a tápot akkor csak sercegett egy picit,de a gép nem kapcsolt be,és Hátul a ledizzo is csak pislakolt.Próbáltam egy párszor,azta hirtelen pukk,füst és lecsapta az áramot is.Aztan már a led nem is pislákolt.Csak a táp füstölt,más nem,es nem látok Sehol eges vagy sérülés nyomokat.A táp tuti elment,de a többi alkatrész is??
2015. máj. 23. 13:30
 1/8 Trevor. ***** válasza:

Pontosan milyen táp volt?

Szerezz egy másik, mindenképpen minőségi tápod és próbáld azzal.

2015. máj. 23. 13:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak te fogod tudni, miután letesztelted a többi alkatrészt.
2015. máj. 23. 13:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki egy másik táppal lehet az is ,hogy minden megúszta!
2015. máj. 23. 14:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak kedden tudok tápot venni.az ilyen incidensek milyen gyakran járnak teljes gepcserevel??
2015. máj. 23. 16:08
 5/8 Trevor. ***** válasza:

Mi a mostani tápod pontos típusa?

Ha jó minőségű, akkor nagy valószínűséggel csak a táp döglött meg, de minden mást békénhagyott.

De ha valami szar, akkor könnyen lehet, hogy vitte magával az alaplapot, processszort, ramokat, videokártyát, merevlemezt és minden mást.

2015. máj. 23. 16:12
 6/8 A kérdező kommentje:
Meloba vagyok,most nem tudom megnézni,de annyira emlékszem,hogy asus.
2015. máj. 23. 17:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Egy asus model no S-30FP táp.Szedszedtem,a kondik a nagykoteg vezeték mellett tőbe leégtek.Ez odatett a hardvereknek,mi?? :/
2015. máj. 23. 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Amugy a gép többi részen lenne egesnyom,ha valami bajuk lett volna??
2015. máj. 23. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!