Alaplap füstölt?
tettél a házba távtartókat?
Egyébként én legelőször házon kívül, az asztalon, az alaplaphoz adott szivacson szoktam a gépet működésre bírni ,telepíteni.
Utána teszem a házba ha már minden működik,
Sokminden elfüstölhetett. akár egy rosszul bekötött USB is csinálhat zárlatot. ugye régebbi házaknál ezek tűi különállóak voltak.
De nálam egyszer a rendszerhangszóró kábele égett szénné (nagyobb kár nem keletkezett)
Át kellene vizsgálni a cuccot hogy hol található égésnyom.
Lehetséges hogy cserélik az adott hardvert de lehetséges hogy nem.
Nekem pl jelenetet kellett rendeznem xy üzletben mert a vásárólt CPU-ról tű le volt törve és néhány tű el volt hajolva elég brutálisan. De nagynehezen kicserélték.
Tehát keresd meg a hiba okát. és én azt javasolnám hogy a nagyobb erőkifejtést igénylő műveleteket mint néhány hűtő rögzítése házon kívül csináld és összeszerelés után mindíg fordítsd lappal lefele a gépet hogy még véletlenül se maradjon pl csavar a nyáklapon vagy a VGA kártyán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!