Valahogy le lehet tesztelni a tápot?
Figyelt kérdés
Gyanítom, hogy azért megy el néha a kép, mert a táp nem szolgálja ki megfelelően a videokártyát(GTX970). A tápom FSP Raider 750W2015. máj. 23. 12:08
1/12 Szirty válasza:
Le lehet.
Minden ágra műterhelést kell tenni ami maximálisan leterheli, majd bekapcsolni járatni és feszültségeket folyamatosan mérni.
2/12 anonim válasza:
Szerintem a hiba nem az Ön készülékében van. Nézd meg, hogy minden tápcsatlakozó rendesen bent van-e a kártyában, nem létezik, hogy ez a táp nem szolgálja ki a kártyát.
3/12 Trevor. válasza:
Az kizárt, hogy a táp ne szolgálja ki azt a kártyát, amikor egy 450W-os táp is elég neki.
4/12 A kérdező kommentje:
hát lényegében egy táp kábel megy a kártyába és az jól van benne.
2015. máj. 23. 14:09
5/12 anonim válasza:
A monitorba is jól be van dugva minden?
VGA-ba is be van dugva rendesen a monitor kábele?
6/12 A kérdező kommentje:
igen, pár nappal ezelőtt egy GTX 760 volt benne azzal nem voltak ilyen gondok.
2015. máj. 23. 16:15
7/12 Trevor. válasza:
Esetleg tudnád a videokártyádat másik gépben kipróbálni, hogy ott is elmegy-e a kép? Mert lehet, hogy a kártya a hibás.
8/12 A kérdező kommentje:
Ez az én problémám. http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__6..
Én táp ellátás hibára gondolok, veszek is egy táp tesztert. FSP Raider 750W-osom van.
2015. máj. 23. 18:48
9/12 anonim válasza:
törölj le mindent ami a VGA-hoz van felrakva, majd rakd fel újra.
10/12 A kérdező kommentje:
ez volt az első amit megtettem.
2015. máj. 24. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!