Fel lehet valahogy osztani az számítógép asztalt a merevlemezek között?
Figyelt kérdés
SSD-n lesz a windowsom + mellé lesz még 1 merevlemez, és arra lennék kíváncsi, van e vmilyen módszer arra hogy felosszam az asztalt közöttük, tehát hogy pl ha egyik részére teszek vmilyen mappát, ikont stb akkor az ssd-n tárolja ha pedig a másik oldalára akkor a merevlemezen.
Az OS windows 8 pro.
2015. máj. 8. 20:42
1/7 anonim válasza:
Az asztal tartalma azon a partíción van, amin az oprendszer.
2/7 anonim válasza:
Ilyet nem nagyon lehet, azt lehet megcsinálni, hogy mindent a merevlemezen tároljon.
3/7 anonim válasza:
Első, azt át lehet rakni, én is megcsináltam, mondjuk hetesen. Be kell menni a "User" mappába, megkeresni az asztalt, és átírni a helyet a merevlemezen előre felkészített mappára.
4/7 anonim válasza:
Az 'Asztal' egy mappa. EGY mappa, nem lehet ket helyen.
5/7 anonim válasza:
Nem mindent az asztalra kell pakolni, erre találták ki a könyvtárakat és a fájlkezelőket. De ha kirakod a könyvtárak ikonjait az asztalra vagy a kinyitott ablakjaikat, akkor húzogathatsz is rájuk/beléjük.
6/7 P.O.C. válasza:
Erre problémára már több mint 20 éve kitaláltak egy programot, ami ma a Total Commander névre hallgat.
Meg is őrülnék, ha a Windows beépített fájlkezelőit kéne használnom napi szintem. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak. Mentek a zöld pacsik.
2015. máj. 9. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!