Szerintetek ez egy jó konfig?
Figyelt kérdés
Játszásra használnám, de nem kell i5, tudom hogy nem lehet különbséget észrevenni. Összesen kb. 350.000ft lenne.
Intel Xeon E3-1231v3
MSI B85M-G43
AMD RADEON HD7990 (használt)
Kingston 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz HX316C10FK2/16
Antec H2O 650
Western Digital Caviar Blue 1TB SATA3 WD10EZEX
Sirtec - High Power PLUS GOLD 1200W (használt)
ASUS DRW-24F1ST
Zalman Z11 NEO
FULL HD Monitor (használt)
Szerintetek az alkatrészek kompatibilisak? I7-re nincs pénz.
2015. máj. 22. 16:07
1/3 anonim válasza:
csak nekem tűnik mocsok soknak 350 ezért félig használtan?
2/3 redghost válasza:
nem csak neked, ez tényleg sok, szerintem ha osze rakatsz kb enyibol kiallod (lehet kicsit tobb lesz) ezt a konfigot de legalabb zsir uj vasad lesz :)
3/3 anonim válasza:
Ez jó rossz minden részében. Játékra tetszik-nem tetszik, i5 éri meg a legjobban, amúgy meg i7-re is van pénz 350-ből bőven. Akkora táp minek? Még ahhoz a kártyához is egy jóféle 850-es is elég lenne. Vízhűtés minek? Ilyen kártya mellé ilyen épp-csak-van alaplapot? Rossz az egész. Tegyünk össze egy jobbat, vagy ragaszkodsz a rosszhoz, csak vélemény kellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!