Mennyit érhet ez a konfig?
Valaki esetleg egy korrekt árat tudna mondani erre a konfigra?
AMD A10 X4 5800K 7660D Radeon IGP APU
2*4GB Kingston HyperX Fury DDr3 1866Mhz memória
Gigabyte GA-F2A55M-DS2 alaplap
WD Caviar Blue 500GB SATA3 HDD
Xilence 400W Performance C táp
Akyga AKY309BK fekete számitógép ház
Minden alkatrész 2-3 hónapos így mindenre van még 10+24hó garancia (Ramok élettartam garisak). Minden alkatrésznek megvan a doboza, leírásai, tartozékai, telepítőlemezei stb.
Windows7 Ultimate 64bit oprendszer
FarCry 4 1920*1080 Ultra beállításokon (Anti-Aliasing:off, Shadow:Normal) 40-60 FPS között megy. GTA V közepes beállításokon 30-40FPS
Battlefield 4 Ultra beállításokon 30-50FPS, NeedForSpeed: TheRun teljesen maxra húzva 140-180 FPS, TombRaider teljesre huzva 60-80 FPS.
Ez nagyon hasznos ilyenkor: [link]
Ez jön ki: [link]
Alaplap olyan nem volt amit írtál, ez kicsit drágább, kb. 3 ezerrel, valamint HDD sem volt olyan, de az amit kiválasztottam annak az ára megegyezik a fent leírtéval. Szóval ez így 90k újonnan. Nekem ez max. 65-70 ezret érne meg, ha ismerős tudnám megvenni és tudom, hogy nem hazudik semmiben. Ha netről idegentől kellene megvenni, akkor 55 ezer.
Azért csak ennyi, mert a tápot kapásból kidobnám és vennék bele egy normálisat, ami úgy plusz 18-20 ezer.
Vond le minden komponens újkori árából az ÁFA-t,és nagyjából annyiért megy el használtan.
A felsorolt alkatrészes kb 60 ezret érnek,viszont itt érdemes egyben eladni a gépet,mert korrekt,arányos összeállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!