Szerintetek melyik procinak van a legjobb IGP-je?
Figyelt kérdés
All in one gépet szeretnék, szóval videokártya nem lenne, hanem az integrálttal működne. Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb. Játékra egyáltalán nem kell, csak net meg filmek, videók. Amire még használnám az egy-egy rövidebb videó szerkesztése.
És max. 35-40e Ft amit adnék érte.
2015. máj. 22. 14:24
1/9 anonim válasza:
Jelenleg a legjobb iGPU-val a piacon az AMD X4 A10 7850k rendelkezik, ez FM2+-os proci.
Ha azonban tényleg csak filmeket+videókat néznél, akkor neked egy AM1-es Athlon 5350-es is elég lehetne. Persze a szerkesztést nem tudom hogy mennyire gondoltad komolyan.
2/9 anonim válasza:
Ha FM2+-os procit veszel, akkor arra mindenképp figyelj oda, hogy 2db RAM modult vegyél hozzá, hogy dual channelbe menjenek (s lehetőleg minél magasabb órajelen, 1866/2133/2400Mhz-esek közül nézz. Habár filmezésre bőven elég 1600-as is, de később hátha meggondolod maga és játszanál rajta)
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
RAM-ból mindenképp dual channel lenne, 1866Mhz kingston hiperX, és 4, vagy 6 GB.
2015. máj. 22. 15:22
4/9 anonim válasza:
Érdemesebb inkább valamelyik letiltott ipg-jü processzort megvenni, ugyanakkora keretből gyorsabb géped lesz és nem is lesz fontos a gyors memória
5/9 anonim válasza:
igen persze és lutri, hogy fel tudod e oldani a letiltott igp-t vagy sem ugyanúgy mint annó phenom-oknál, hogy ha szerencséd van az x3-ból tudtál csinálni x4-et, de nem mindig jött össze. Ha erős igp-t akarsz akkor mindenképp amd-t vegyél, de készülj fel hogy kell egy komoly hűtő, mert az igp miatt iszonyat módon tud melegedni a proci.
6/9 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy all in one gépet szeretnék, és elég kérdédes, hogy milyen hűtő fér bele. Szóval meg van kötve a kezem.
2015. máj. 22. 16:16
7/9 anonim válasza:
vannak alacsony hűtői a rajintek-k is meg más gyártó is csinál low profil hűtőket, azon ne aggódj azt találsz csak azért szóltam,hogy venned kell majd hűtőt főleg ha halk gépet is akarsz
8/9 A kérdező kommentje:
Oké köszi szépen!! :D
2015. máj. 22. 16:37
9/9 lali.89 válasza:
Nekem egy A10 5800K van, akciosan vettem 22.000ft-ér. Szerintem nagyon megéri, ha azt nézzed hogy kapsz egy 4 4200mhz procit ami nekem most 4400-on megy szépen. Az IGP pedig vetekszik 20ezres kártyákal is.LC Power Cosmo Cool LC-CC-95 hüti ami bőven elég még az OC-hez is. wolfenstein the old blood 1920 medium 28-45fps ami azért nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!