TP-LINK TL-WR542G Username Password megfejtésse?
Figyelt kérdés
kaptam a napokban egy TL-WR542G-s wifis routert és ahogy be szeretném álitani be írom a böngészőbe az ip címet de meg lett változtatva a Username meg a Password és nem bírom meg szerezni már utána néztem a Google-ban azt írták resetelni kell a hátulján a reset gombbal reseteltem de semmi valami más meg oldás vagy ötlete valakinek?2015. máj. 21. 21:56
2/5 anonim válasza:
Nem jól resetelted. Addig nyomva kell tartani, amíg ki nem alszanak rajta a fények. Ez kb. 10-20 másodperc.
(Ha így se jó, akkor húzd ki a konnektorból, majd tartsd nyomva a reset gombot, és így dugd be. Ebben az esetben is tartsd benyomva egy darabig.)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem sajnos azzal próbálkoztam elsőnek az van az aljára írva
2015. máj. 21. 21:59
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült Köszönöm Szépen
2015. máj. 22. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!