Mi lehet a baj a tápommal?
Figyelt kérdés
Mikor elindítom a 3DMark-ot akkor töltésnél halkan sípol és miután betöltött már csak "ciripel cincog" vagy mit csinál csak nagyobb terhelésnél csinálja mert bekapcsoláskor netezés, filmezés közben nincs ilyen. Plusz játékokban csinálja ha pedig leteszem tálcára akkor abbamarad.
Corsair VX450W
2015. máj. 21. 09:32
1/10 Tengor válasza:
Semmi baja. Nagyobb terhelésnél ez előfordul. (olcsó tápok már alap terhelésen is cincognak).
2/10 anonim válasza:
Egyet értek az első válaszolóval. Nekem is csinált ilyet a régi Akyga tápom, pedig csak egy Pentium 4-es konfig volt rákötve. Amúgy veszélytelen, csak idegesítő.
3/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm.
2015. máj. 21. 09:57
4/10 A kérdező kommentje:
Remélem sincs semmi baja mert tényleg nincs hangja csak akkor.
2015. máj. 21. 09:57
5/10 anonim válasza:
Corsair tápok nem arról híresek, hogy rossz tápot adnának ki.
6/10 anonim válasza:
Számítástechnikában normális a cicergés.
Csinálja a VGA,a táp,valamint az alaplap is olykor.
7/10 anonim válasza:
A Corsair-nál ez rendszeresen előforduló probléma.
Tessék, itt egy általuk kiadott cikk a dologról:
Nekem az FSP Hyperem nyekereg magas frekcencián, MINDIG! Terhelés alatt, Idle-ben, még akkor is ha kivan kapcsolva.. Szerencsére minden más zaj elnyomja, csak néha hallom (kikapcsolt állapotban meg nagyon nagyon halk)
8/10 anonim válasza:
(ja, és hozzáteszem ha nem hangos és idegesítő, akkor ilyen és kész, hibát nem fog okozni)
9/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet hallani mert tudom mikor jön elő ez a hang és már észreveszem mert ott van mellettem a gépház de, ha rajtam van a fejhallgató akkor nem meg messziről sem lehet hallani.
2015. máj. 21. 11:16
10/10 A kérdező kommentje:
És ha a játékban váltogatok a menük között akkor arra az időre még átvált elmúlik és visszatér.
2015. máj. 21. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!