Uj szamitogep halk de hallhato cicergo magasfrekvenciaju hangot ad ki, mitol lehet?
vettem egy uj szamitogepet egyben osszeszerelve es ha eppen nincs tulhajtva a ventije akkor hallhato ez a kis zummugo cicergo elektrosztatikus hang, ez normalis? mert sajnos eleg kozel van a szamitogep hozzam es hosszutavon zavaro kicsit persze nem annyira pl ha megy a zene vagy ilyesmi akkor meg se hallom csak ha teljes csond van
nemtudom szetszedni a szamitogepet mert garancia jegy van rajta szerintetek erdemes szolnom a cegnek akiktol vettem? vagy mi lehet a gond? ram? tap? videokari? nemtudom megallapitani pontosan honnan jon a hang
Szerintem is maga a tápegység. Nem feltétlenül jelenti hogy baja van, ha jól emlékszem a Corsair-nál is rendszeresen előfordul, hogy sír a tápegysége. Meg az FSP Hyper szériánál is előfordul.
Tudtommal ártalmatlan, csak idegesítő. Próbáld meg másik kábellal, meg átkötni egy másik áramforráshoz. De ha a füled odarakod a tápegység mögé (nem kell hozzá szétszedni a gépet, rakd a füled oda ahol kijön a levegő) erősen hallani fogod szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!