Szerintetek eldöcögne a Windows 7 a gépemen?
Processzor: Intel Pentium IV 2,60 GHZ
Videókártya: ATI Radeon 9600
RAM 1GB (Órajelét Nem tudom..)
Alaplap: ABIT IS7
Winchester: Maxtor 6YO8OLO (72 GB)
Jelenlegi Rendszer: Windows XP
Tudom, régi egy konfig, de szükséges lenne a Windows XP leváltása..
Jobb lenne, ha az XP maradna.
Ha meg azért akarod leváltani, mert "megszűntatámogatás", akkor felejtsd el, semmit nem jelent.
Ha nagyon-nagyon fontos, például olyan programot akarsz futtatni, ami már nem fut xp-n, akkor el-eldöcögne.
Annak idején volt egy ilyen, hogy Windows Thin PC, ami a windows 7 gyenge gépekre való, lebutított verziója, lehet, hogy neked megfelelne.
De az XP a legjobb választás egy ilyenre még mindig szerintem.
Windows 7 lassú lenne.Think PC egy irodai verzió.Lebutitott Enterprise.Nem alkalmas otthoni használatra mert még igy is sok a feleslege szolgáltatás.Nem kisseb a gépigényem mint a normál 7-nek.Windows XP-re még van pár évig virusirtó és böngésző tovább már nem érdemes használni.Jó OS volt.
Esetleg Linux.Linux Mint XCFE azt pont jó lenne rá.Van magyar változat is.Ha segítség kell majd hozzá a linuxos forumokon segítenek.
Sokkal stabilabb.Nem fagy le.De a sebesség kb ugyan az.
Több alaprogramot tartalmaz.PL:firefox,VLC.És mindig naprakész.Nem kell rá vírusirtó.STB...És használom is a Linuxot nem csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!