Milyen videókártyával bővítsem a gépem?
Ilyen gépem, van:
Processzor AMD A8 5600 4x3600MHz (FM2)
Chipset AMD A55 FCH (Hudson-D2)
Memória 1*8GB 1333MHz
Merevlemez 1000GB sata
Grafikus kártya ATI HD7560D HM 2GB DDR3 (APU)Processzorba integrált
Alaplap MSI A55M-E33 (FM2)
PCI-E foglalat 1db 16x 3.0 / 1db 1x
Szeretnék venni hozzá egy VGA-t, milyet ajánlanátok? Max 30.000Ftom van rá (az se gond, ha olcsóbb :) ) Eddig mentek a játékok rajta, (persze nem max grafikán), de most a GTA V-tel nem birkózik meg, kicsit pixeles a kép, olyan VGA kéne, ami viszi szépen.
Ez az első ilyen gépem, aminél integrálva van a prociba a videókártya, nem tudok róla sokat. Ha bekötöm majd az újat, akkor mind a 2 működni fog, vagy csak az egyik? AMD Catalyst Centerben tudok állítani rajta, az újat is itt fogom tudni?
Most az IGP 756 megát vesz el nekem a RAM-ból. Ezt hogy tudom állítani? UEFI Biosom van, gondolom ott kéne valahol, de nem találom. Pár helyen olyat olvastam, hogy ezeknél a IGP-knél már sokszor 512 is elég, de kíváncsi vagyok, ha följebb húzom ér-e valamit.
Olvastam olyat is, hogy GPU-hoz ajánlatos 2 külön RAM-ot használni, mert úgy gyorsabb. Van egy 2gigás 1333MHz-es DDE3-as RAMom, ha ezt beteszem, akkor gyorsabb lesz? Sok mindenki panaszkodott, hogy ha külön féléket rakott be a gépbe, akkor a kevesebbiket jelenítette csak meg a gép.
BIOS
De amúgy R7 260X/GTX 750Ti alá ne add manapság, de használtan kifoghatsz HD7850/7870-es kártyát (manapság úgy ismerheted mint R9 270 és 270X).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!