Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokartyaval hany FPS el...

IstvanGTA kérdése:

Videokartyaval hany FPS el nonenek a jatekok?

Figyelt kérdés

A gepemen csak alaplapi gpu van vagyis egy csip es a WoT pl 10fps el docog!Tudom gyenge a gep de videokartyaval mennyit nönne az FPS?Az alaplap csak PCI Express16x et tamogat!

CPU AMD Sempron 1 mag 2,21 ghz

GPU Nvidia GeForcs 6150Se

Ram 2gb DDR2

2015. máj. 10. 18:32
 1/6 anonim válasza:
Nehéz megmondani, függ konkrétan a kártyától is. Őszintén mondom, hogy a gépedben szinte mindent cserélni kellene, hogy egy újabb játék 30 FPS-el elfusson.
2015. máj. 10. 18:35
 2/6 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Kellene minimum még 2 GB RAM egy 4 Magos proci és egy Nvidia Geforce 960-nal minden menne mediumon. Ez kb 120.000 ft.
2015. máj. 10. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak a memória kevés (2 GB), mégsem mennek az újabb játékok. A procid kb 10 éves, azon egy csúcs VGA se segítene.
2015. máj. 10. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezert vettem xbox-ot mert kiszamoltam hogy az arat bele tudom pakolni a gep tuningba es meg mindig nem visz el mindent.De gondoltam egy jobb kartyaval a WoT mondjuk eldocogne 30 fps el!
2015. máj. 10. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezen a vidi kártya sem segítene. Kell új proci, ram és csak utána a videókártya.
2015. máj. 14. 06:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszokat!
2015. máj. 14. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!