Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki tud mondani olyan...

Valaki tud mondani olyan konfigit ami fullon viszi az ac: Unity-t?

Figyelt kérdés
Mert hallottam hogy szarul konfigurálták és nem bízok meg az eredeti gépigényben .
2015. máj. 19. 11:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mondj nekem egyetlen játékot amelynek nem elég egy i5 4690k ultra beállítások mellett FullHD-ban.
2015. máj. 19. 16:47
 12/18 anonim ***** válasza:
A pajti fent említette épp. Meg van valami zombis cucc is nem vágom a nevét mert nem szeretem a zombis gémeket, de még videót is tudok linkelni ha szükséges amint a pc gurunak egy i7-en leseik 10-20%-ot az fps maxon ultrán, i5 mellet meg van 50-60fps a gémben! Ismered biztos vcalami szabad zombis gém mehet amerre látsz.. stb német fejlesztők..
2015. máj. 19. 16:52
 13/18 anonim ***** válasza:

Sajnos nem ismerem azt a zombis játékot, szeretném látni a videót és a benchmarkokat arról, amit te említettél.

A kérdező által említett AC:Unity alá elég egy i5-ös még stockon is, hacsak nem SLI gtx 980-at vagy erősebbet rak alá. (Amihez viszont én magam említettem, hogy már lehet i7-et rakni)

2015. máj. 19. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=KAEwiIbfU7g 16:16-tól nézd légykedves. A zombis tesztet nem tudom megmutatni ugyan is el lett távolítva. : / de ott i7-nél esett le az fps a tűznél persze ultrán.
2015. máj. 19. 18:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Egy fél éves videó, amelyben eleve 2 évesnél idősebb i5 procikról beszéltek, ráadásul utána szó volt róla hogy javították.

Tessék, itt van, Far Cry 4 i5 és i7 kört a különbség egy gtx 980 mellett. [link]

2015. máj. 19. 18:22
 16/18 anonim ***** válasza:
igen, a szálak miatt van az eltérés de azokat meg ki lehet iktatni/ be lehet állítani. na mind1 nem érdekel am :D a kérdező 200rongyot szán a cuccra abból meg maxon nem megy az unity sehol semmikor.
2015. máj. 19. 18:27
 17/18 anonim ***** válasza:

,,a kérdező 200rongyot szán a cuccra abból meg maxon nem megy az unity sehol semmikor."

Örülök, hogy valamiben egyetértünk :)

2015. máj. 19. 18:34
 18/18 anonim ***** válasza:
: D
2015. máj. 19. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!