Miért indul mindig újra a gépem?
Figyelt kérdés
Windows7 fut. Bekapcsolás után felajánlja a javítást, és a normál indítását, a javítás nem fut végig megáll majd újraindul, normál indításnál mikor megjelenik a windows logo megáll és újraindul. Kicsereltem a winchester uresre, de a windows telepítésekor a dvd-Ről a fajlok kicsomagolasanal vár 0% - nál nem jut tovább és újraindul. TOshiba l300. Köszi2015. máj. 17. 21:37
1/8 Tengor válasza:
A telepítő médiával raktál már újra másik gépet? HDSentinel mit mutat a HDD-kre?
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom.
2015. máj. 18. 08:06
3/8 A kérdező kommentje:
Vagyis most kaptam ezt a telepítő lemezt, én még nme használtam. A második winchestre új volt , teszteleni nem tudom, mert nincs kábelem.
2015. máj. 18. 08:07
4/8 A kérdező kommentje:
futtattam a memtest-et , de 2 perc után kikapcsol a gép és úgy is marad
2015. máj. 18. 08:20
6/8 A kérdező kommentje:
2 darab memória van benne, cserélgettem őket, próbáltam eggyel is, és ugyanezt csinálja
2015. máj. 18. 08:53
7/8 Tengor válasza:
Maga a lapon lévő vezérlő is lehet hibás.
8/8 Tengor válasza:
Bocsánat, maga a memória vezérlő a CPU-ban van, az kis eséllyel hibásodik meg. Viszont a lapon lévő vezérlő elektronika és hasonlók, lehetnek hibásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!