Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy Arctic Freezer 13...

Vettem egy Arctic Freezer 13 cpu hűtőt, elég a rajta levő paszta?

Figyelt kérdés

Üdv, vettem egy Arctic Freezer 13 procihűtőt és a csomagolása szerint 'preapplied arctic mx4'

magyarul már van rajta egy réteg mx4-es zsír nem? ez elég lesz a procira, vagy kéne még kenni rá?

Fx8320, nem tuningolt (nem is szándékozom)

2015. máj. 15. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Elég ami rajta van.
2015. máj. 15. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
nekem is ugyan ez a hűtő van csak fx8350-re!Én személy szerint azt letöröltem,mert kitudja mióta van az ott és vettem egy cooler masteres hűtőpasztát!
2015. máj. 15. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne töröld le, ez azért van úgy, hogy tökéletes legyen. A hűtőre hiba nélkül van rárakva a paszta, és az MX4 jó minőségű is. Rakd rá bátran!
2015. máj. 15. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:

akkor ha leszedem a gyári hűtőmet és letörlöm a régi pasztát a prociról ezt csak rárakom és megfelel?

Illetve, mennyire kell sietni azzal a felrakással, úgyértem, hogy most kibontottam megnézni, hogy egyben van-e a kicsike, minden tökéletes rajta, bár az alját nem tapogattam meg, gondolom a levegőn nem fog elszublimálni a paszta, tehát holnap nem fogom azt tapasztalni, hogy volt paszta-nincs paszta?

illetve akinek ilyen hűtője van (mint pl 1#) ezt egyszerű feltenni? hűtőt még nem cseréltem (processzort sem) ami vicces mert minden mást már átbütyköltem és így nem tudom, hogy egy kezdőnek mennyire nehéz ezt feltenni?

az alaplapot ki kell vennem, vagy elég levenni a ház két oldalát? (elite knight 350)

és köszi szépen a válaszokat :)

2015. máj. 15. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Mármint megnézted, hogy jó állapotban van e a hűtő? Csomagold vissza ahogy volt (próbálj ne hozzáérni a pasztához), és ennyi. Nem fog leteleportálni róla a cucc sehova. :)

A felszerelésről sajnos nem tudok mit mondani, nekem Intel-em van. Keress youtubon videót! A processzor beszerelést és a hűtés beszerelést is onnan tanultam meg.

2015. máj. 15. 19:34
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. máj. 15. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:

Sikeresen feltettem a hűtőt, bár a régire rá volt ragadva a proci, ezért megszenvedtem vele, illetve ajánlott mégiscsak kivenni az alaplapot, mert nem nagyon fér fel másképp a kicsike.

Intelnél nem tudom, hogy mennyire nehéz feltenni a lábakat, de amd-vel csak felfele, vagy lefele fúj és kissé macerás, de megoldható :)

2015. máj. 16. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!