Az mennyire baj, ha pasztázáskor picit lefolyik mellé is a paszta?
Figyelt kérdés
Pasztázni akarok és ha a hűtő rátevésekor nem látszana,de picit lefolyna oldalt az nagy baj lenne?2015. máj. 12. 17:36
1/4 anonim válasza:
Milyen paszta?
Ha a "szokásos" akkor az vezeti az áramot, szóval jó lenne ha nem menne ki semerre se, ha a (bocsi mindig elfelejtem) másik fajta akkor nem annyira nagy baj, mert nem vezeti az áramot, de azért inkább törölgesd le.
2/4 anonim válasza:
Jesszusom, mennyit kentél rá? :))
Inkább ne folyjon sehova, csak ott legyen vékonyan, ahova való.
3/4 anonim válasza:
Ha olyan pasztát használsz, ami nem vezeti az áramot (pl. Arctic MX-4, én ilyet használok), akkor semmi gond. Ha vezeti, akkor jobb lenne, ha mihamarabb föltörölnéd.
4/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdem mert ha ráteszem a hűtőt akkor már nem látom,hogy mi a helyzet.
Ezért gondoltam,hogy pici plexiüveggel lenyomom a pasztát ,így látom,hogy mennyire megy mire,ha nem ment akkor mehet rá a hűtő,oké hogy kevesebb úgy rajta a paszta.
2015. máj. 12. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!