Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 8-ra Windows 7-et...

Windows 8-ra Windows 7-et hogyan lehet telepíteni (laptop)?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lenne egy problémám. A Windows 8 nem jött be (iszonyat lassú a gép) és szeretném rátelepíteni a Windows 7-et. Ezt a mutatványt hogyan lehet elvégezni ? Mert olvastam hogy ez nem igen lehetséges egy sima telepítővel. Akinek van ideje azt kérem szépen hogy NE linket küldjön amin rajta van hogy hogyan kell csinálni, hanem írja le.

És aki ezt már végigcsinálta az is jelentkezzen

2015. máj. 14. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne lehetséges? Telepítőbe belépsz, formázod a meghajtót, törlöd azt is, amit létrehozott magának pár száz megásat, majd létrehozol a helyére egy újat, amire telepíted a Win7-et. Semmiben nem különbözik. Vagy mindig mágikus telepítőt használtam.

Amúgy ha a Win8.1 nálad lassú, akkor valamit elrontottál. Vagy ha szándékosan írtál Win8-at, akkor ne csodálkozz.

2015. máj. 14. 20:36
 2/4 donfetibo ***** válasza:

Úgy ahogy az #1 válaszíró is írta, hogy lehetséges és egyszerű.

A biosban beállítod, hogy CD-ről bootoljon vagy ha tudja a géped akkor F8 és ki teszi a boot menüt és onnan indítod a CD-t. Mikor elér a hdd particionáláshoz ott ami volt a win 8-é azt törlöd csinálsz új particiót amilyet akarsz formázod és már mehet is, ennyi, semmi sem lehetetlen csak ne hallgass hülyékre akik tévhiteket terjesztenek!!!☺☻

2015. máj. 15. 08:12
 3/4 A kérdező kommentje:
A C: lemezen van a win és a D:-n a fényképek stb. akkor a D nem fog elveszni jól tudom ?
2015. máj. 17. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem-nem, nem tud.
2015. máj. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!