Daniel505 kérdése:
Van egy MSI R9 280 videókártyám, és a GTA V játék közben elmegy a kép. Szerintetek mi okozhatja eszt a jelenséget?
Figyelt kérdés
A gép még megy a hang is és egy kis idő után az is elmegy. Csak az újraindítással tudom újra használni a gépemet. Én a tápegységre gyanakszom bár elégnek kellene lennie. A hűtés és szellőzés is rendben van a házban.
Konfigom:
AMD Phenom II x4 965 3,4ghz
ASUS m5a97 le r2.0
Corsair vengeance 2x4gb 1600mhz
chieftec 500W 80p
1 vinyó, 1 ssd, egy venti szabályzó, 4 házventi
2015. máj. 14. 12:35
1/11 anonim válasza:
Csak GTA4 alatt? Játék közben mi fut a háttérben? Elég komoly memóriaproblémái vannak a játéknak, 8GB is simán kevés lehet, ha pl. böngésző is fut közben. Nekem ilyen fekete képernyő addig volt, míg ki nem kapcsoltam a "low on memory" errort.
4/11 A kérdező kommentje:
Csak GTA V-ben csinálta eszt, és nem futott semmi a háttérben. Még próbáltam a Far Cry 4-et is abban volt hogy kidobott az asztalra és aszt írta : a képernyőillesztő nem válaszolt utánna helyreállt.
2015. máj. 14. 12:42
5/11 anonim válasza:
Akkor pakold újra a drivert, vagy állj be a sorba az "AMD legalább olcsó" tagok közé.
6/11 A kérdező kommentje:
A tápom az elég a konfighoz?
2015. máj. 14. 12:50
8/11 anonim válasza:
Szedd le a legújabb AMD BETA(!) Drivert az oldalról(15.04)
Ez GTA 5 optimalizált :)
Remélhetőleg ez orvosolja.
Ryo
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 14. 13:54
10/11 A kérdező kommentje:
Most kiléptem a Far Cry 4-ből (játék alatt semmi baja nemvolt) és utánna jelentkezett megint a probléma,elment a kép a gép ment tovább.
2015. máj. 14. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!