Van egy AMD Radeon R7 240 1GB DDR3 128 bites videokártyám. Ezen menni fog akadás nélkül a FIFA15?
ne privátba légyszi...
"Leírtam milyen. De nézd meg azt a videót, olvasd el, mi a címe. Ott nem ennek, hanem egy teljesen másik videokártya neve szerepel."
-milyen kártyát kérdezel te ?: -AMD Radeon R7 240
-milyen kártya szerepel a videóban? - XFX R7 240.
Ez is AMD videokártya. Az XFX a nyák és hűtést gyártó cég, a GPU-t az AMD-től kapja.
Van ASUS r7 240, van Gigabyte r7 240, van Sapphire r7 240, van MSI r7 240, tök mindegy melyiket írom mindd ugyanaz azzal amit te kérdezel: "AMD Radeon R7 240"
"Én egy kifejezett típust kérdeztem, nem másikat."
De nem mondtál típust...
kérdező ne szórakozz már, szerinted egy r7 240 videokártya és egy r7 240 videokártya között mennyi különbség van?
én itt végeztem szerintem belebotlottam egy háborodott, dinnye, hangyás, kerge, elmezavarodott, abnormális, félkegyelmű, ostoba, tökfilkó, eszeveszett, kelekótya, habókos, ketyós, ökör, dili, agyilag zokni, flepnis, barom, értetlen, diló, tökfej, lütyő, normálatlan, dilibogyó, buta, zizzent, zakkant, esztelen, suta, agyalágyult, zizi, eszement, bugyuta, kasu, debil, gyagya, félnótás, dilinyós, hibbant, tökkelütött, balga, retardált, kretén, degenerált, bolond, ütődött, zavarodott, tébolyult, tébolyodott, elmeháborodott, golyós, idióta, őrült, elmebajos, eszelős, flúgos, lüke, dinka, buggyant, lökött, dilis, gyogyós, gyagyás, gyengeelméjű, féleszű, eszetlen, ügyifogyi kérdezőbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!