70% alkohol processzor tisztításra?
70% alkoholt vettem a patikából, az lenne a kérdésem hogy ezzel a processzort meglehetne tisztítani?
És a processzor kontaktján (hátulján) is van néhol egy nagyon pici elszennyeződés, azthiszem paszta. Azt le szabad takarítani? és ha igen jó rá a 70% alkohol?
A patikai alkohol nagyon jó a processzor felületének tisztítására, mert a mellett, hogy könnyen leszedi a pasztát, eltávolítja a zsírt, könnyen el is párolog, szóval arra oké.
Viszont a másik felét nem értem. A lábakra gondolsz, oda került paszta? Hogy?
"szoktak"
Esetleg a szomszéd Józsi bácsi mondta, ezért te is azt veszed? Ez hülyeség. Igen, a 98% valószínűleg még gyorsabban párolog, de mivel 2ml-re van szükség kb., majd persze mindenki rohan venni 400ml-t 1500Ft-ért, hogy 5 másodperccel hamarabb elpárologjon. Ugyan már, te se gondolhatod komolyan.
erre gondoltam a képen látható, okés akkor a másik rész oké.
A papírtörlő is bőven jó erre, mivel a cpu felülete sima, könnyedén ragyogó tisztára tudod törölni minden segédanyag nélkül.
A másik oldalához viszont ne nyúlj, az egy elég kényes terület. Nem is értem az hogy lett koszos... Ott vannak mélyedések, melyekben megülhet a bele került szennyeződés, mely kenegetéssel csak jobban szétterül és kontakthibát okozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!