Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya garancia?

FADDI NORBERT kérdése:

Videókártya garancia?

Figyelt kérdés
ez hogyan a kérdésem az lenne önökhöz,hogy a rendelt alkatrész ,alkatrészekről ,hogy kapok garanciát .Mert többször rendeltem önöktől pik pakk ponti átvételllel és a dobozban soha nincs garancia levél ,vagy email be kapom vagy hogyan ? jelenleg egy asus gtx 750 ti oc rendeltem meg is jött .csak a garancia felöl érdeklődnék.meg nagyon örülnék ha az előzőleg vásárolt termékeimről is lenne valami kézzel fogható .volt egy a 10 5800k processor ,egy hiper x fury red 2*4 gb 1866mhz is meg hkc vpower 450 táp ..válaszukat előre is köszönöm!van ? valaki esetleg megtudná mondani?

2015. máj. 13. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
nem ártana odaírni, hogy honnan is rendelted. Egyébként, ha az emailbe nincs máshogy írva, akkor a dobozban kell lennie gari levélnek; de legalább egy blokknak.
2015. máj. 13. 21:21
 2/10 A kérdező kommentje:
pcx
2015. máj. 13. 21:22
 3/10 A kérdező kommentje:
blokk se volt eddig soha sajnos! ilyenkor mi a teendő ?
2015. máj. 13. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kimásoltam neked

P.O.C. nevű felhasználó válasza:

Csatlakoztak valami természetvédelmi programhoz.

Nem kapsz külön garanciajegyet, csak számlát ami garancia jegy is egyben. De azt se kapod meg papíron, csak email -ben PDF formátumban, amit ha akarsz kinyomtathatsz.

2015. máj. 13. 21:26
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi! akkor gondolom ugy kell kérni külön? mert maguktól nem küldtek semmit .egyenlőre nem hibás semmi csak aggódok ezen .meg most mindent rápakoltam a gtx 750 nél garanciából plusz 1 év meg csere garancia meg szállitás biztositás tehát fullosat kértem ami közel plussz 5 e volt!
2015. máj. 13. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:

HKC Vpower - kuka.

Amúgy még akkor küldik a garanciát emailen, mielőtt megkapnád a csomagot. Elvileg kapnod kellett volna egy olyat, hogy "csomagod feladásra került", és ahhoz az emailhez van rendelve pdf formátumban a számla.

2015. máj. 13. 21:38
 7/10 A kérdező kommentje:
1000 köszönet tényleg ottvan :) hkc táp történetet hagyuk ismerem ennek ellenére nekem jó ,nem az első tápom már ,volt drága olcsó minden féle már ,a v power már nem ugyanaz a hkc mint régen ezek már el vannak látva rendesen védelemmel.ez már nem az a 10 dkg darab, több mint 1 éve megy a pc ezzel a táppal ebből kb ha 1 hetet állt össz vissz,pedig a gépem néha erősen meg van húzva ,proci mint kártya téren .volt hkc 550 ups is az is jó volt az a gép a mostani gazdijánál is jó pedig annak több mint 3 éve már !
2015. máj. 13. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:

PCX-nél ha nem boltban veszed át,akkor elektronikus számlát kapsz.

A HKC Vpower-t meg dobhatod is a kukába.

2015. máj. 13. 21:55
 9/10 A kérdező kommentje:
faxa volna táp nélkül gta 5 nyomni:)hkc fikázóknak is megy a zöld!azé
2015. máj. 13. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez nem fikázás,hanem ténymegállapítás.

De ha neked megér annyit,hogy magával vigye a gépet,a garanciánál meg elhajtanak,mert nem megfelelő táppal használtad a gépet,akkor mi szóltunk :)

Bár egy GTX750Ti amúgyse eszik sokat,meg tanulópénznek elmegy,ha esetleg leeégne.

2015. máj. 13. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!