Pcx.hu -ról mik a vélemények, tapasztalatok?
Szeretnék vásárolni tőlük, de elég gyanús hogy hogy a csudába tudják mindenki másnál alacsonyabban kínálni a cuccokat...
# 9 azt sem neked sem nekem nem tisztem eldönteni.
A személyeskedő hangvételeket kérem abbahagyni!
Én kb. egy éve rendeltem PCX-ről a gépem, 2 munkanap múlva hozta a futár, összeszereltem és most is arról a gépről írok. És mivel az alacsony árak miatt sokan vásárolnak náluk, innen megjön a haszon. És a nagyker árhoz képest még így is van bőven különbség.
#1 Ezt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy cég magának írjon be értékelést?
# 13 "#1 Ezt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy egy cég magának írjon be értékelést?"
Őszintén? Dolgoztam webes szakmában, az hogy egy webruház beregisztráljon magának egy kamu-fiókot és hozzászólást írjon a saját termékeihez egy eléggé bevett szokás, igaz kisebb webáruházaknál jellemzőbb de semmi akadálya nincs megcsinálni, maximum lelkiismereti kérdés.
Lebukni az ilyesmivel senki sem fog, ellenben jobb vevőcsalogató ha egy termék alatt van X jó vásárlói vélemény mint ha azt látod hogy ezt a sz@rt senki nem vette, eBay -en is inkább veszed azt ami olcsó és az eladó fel van értékelve a csillagos égig, mintsem attól akinek van 100 értékelése, egyszerű pszichológia, így működik a vevő.
Mindegy, lényeg hogy ezzel 2 módon lehet lebukni, ha van hozzáférésed az oldal adatbázisához és megnézed mi a helyzet ezekkel a felhasználói accountokkal, vagy ha írásszakértő vagy és azonos mintát vélsz felfedezni a hozzászólásokban.
Próbáld ki bátran te is, írj egy termékről 3-5 véleményt, aztán észre fogod venni hogy igazából nem tudsz úgy írni mint ha 5 különböző személy lennél, nem tudsz eléggé elvonatkoztatni a saját stílusodtól, a jellemzői ugyanúgy megmaradnak, átlag kívülálló nem biztos hogy észrevenné, de egy Magyar és/vagy Irodalom szakos tanár hidd el simán ;)
Ismételném, félreértés ne essék, nem mondtam hogy a pcx ilyesmit tenne, csak azt mondom NEKEM a hozzászólások egy része eléggé egy kaptafára készült. Azt hogy gagyi kínai van onnan tudom hogy egyszer rendeltem egy pont ugyanolyan cuccot (csak 4x annyiért) mint amit korábban ebay-en, ugyanaz a szar minőség is volt sajnos, de sürgősen volt rá szükség hát megvettem.
szó mi szó, tényleg bármelyik webshop tulaj írhatna magának hozzászólást, különösebb tudást nem igényel, lebukni nem igen fog vele, a lelkiismerete meg dönt ahogy dönt, sok esetben az eladások száma és a megélhetés felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!