GTX 970 VS R9 290X?
De a 290X kb 2x-esét fogyasztja. Vagy többet.
Várj még 1 kicsit, nemsokára jönnek az új AMD kártyák, majd akkor veszel.
akármelyiket választod jól jársz. Ha khm.. kevés.. lenne és váltanál újabbra (teszem azt új radeonra) és nem akarsz várni hónapokat megjelenésig még használtan is el lehet adni -15-20%-os áron de jópár hónapig volt egy csúcs karid.
Vétel előtt én is ezen vaciláltam de most hogy meg van a 970es tudom hogy 2-3 évig bőven kiszolgál :)
Szerintem butaság hosszútávra tervezni vele. Most lesz egy szuper kártyád, utána pedig szépen lassan elavul. Jobban jársz, ha csak 1 évre tervezel vele, utána eladod, kicsit kipótolod, és megint lesz egy jó kártyád. Egyszer kell bele sokat invesztálni, utána tarthatóbb a dolog. Ha viszont csak megtartod évekig, akkor megint vehetsz pár év múlva egy sokkal drágábbat.
Nekem egyébként a rákfeném a csendes működés, kevés fogyasztás, szóval személy szerint a 970-esre szavazok, de tényleg mindegy. A 290x meg kicsit erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!