Számítógép vásárlás, megéri e?
Ha megfogadod, ezzel nem jársz rosszul!
Raijintek Arcadia ház (8E)
FSP Hexa+ táp (12E)
Asrock B85M bulk alaplap (15E)
Pentium G3258 processzor (20E)
CSX ALPHA 4GB DDR3 1600Mhz CL9 memória (8E)
WD ezex 1tb 64mb hdd (15E)
Ez 78E + kiszállítás, ami 3.6E pcx.hu oldalon. Az alaplap oem, tehát egy pár100 forintos sata kábel kell majd legyen neked a hdd-hez. Windowst telepíteni pen-driveról is lehet, ezért nem is raktam hozzá dvd olvasót, szinte senki nem használja már.
Ezt a gépet már használhatod és a tied, persze csak régebbi játékokra. Bővíteni kell, amint megint lesz rá keret:
CSX ALPHA 4GB DDR3 1600Mhz CL9 memória (8E)
Raijintek Themis processzor hűtő (7E)
GTX 750 VGA (33-35E)
Későbbi fejlesztési lehetőség:
i5 processzor használtan
GTX 970 használtan
Vedd csak meg, felejtsd el az előző tanácsomat, jobban jársz 220E-ért, mert csak 7,5E havonta. Hajrá!
(amit én írtam, azon is elmennének ezek, de nem highon, szóval felejtsd is el)
Igen, tudom, hogy nem életvezetési tanácsot kért, ha már volt olyan okos, hogy kérdez, mielőtt gépet vesz, lehetne annyi esze is, hogy nem hitelből, mert akkor azon túl, hogy egy szarul összerakott konfigot vesz drágán, még valaki haszna is ráterhelődik. Így összességében pedig nem lesz optimális a konfig ár/érték aránya, pedig gondolom azt szerette volna, ha már kérdezett.
De valakin nem lehet segíteni, ezt már megtanultam úgyhogy nem is erőlködök :)
..És az eszedbe sem jut, hogy egyébként máshogy nem kivitelezhető(gyerek, család stb.) Egy ilyen kaliberű gép megvásárlása a fizetésből komoly terhet jelentene.... Sokkal kényelmesebb kifizetni részletre, még ha kicsit többe is kerül. Nyilván mérlegelni kell. Az, hogy Te nem vásárolnál hitelre, az egy dolog, nyilván mások a lehetőségeid...
Javasolnám inkább a kérdés tárgyára való koncentrálást.
Már ne haragudj, de nincs pénzem és 220ért akarok gépet hitelre?
Sokan keresnek itt 120ért is, amiért már egész jó kis gépeket lehet összerakni és mennek rajta a fentebb említett játékok.
De egyébként hidd el, hogy nem én vagyok rosszindulatú. Tudod hányan vettek 2-3 millás autót, a végén meg 4-6 millába került, mire kifizették szart se ért? Akkor nem lett volna okosabb egy olcsóbbat venni, de azt kp-re?
Na de mindegy is, értem amit mondasz, nem akarok vitázni veled, neked is igazad van, de ez a gép minden, csak nem az, amivel jól jár.
Persze, hogy nem optimális a konfig. Le is írtam, hogy más lehetőség is van biztos. Az általad leírt dolog is teljesen járható út! :)
A hitel meg egy kényszerű dolog, és lehet nagyon felelősen is dönteni! Nem muszáj nyakig adósodni. Okosan még jól is jár....
Igen, az azt jelenti, hogy a kamatot a vételár már tartalmazza!
Te nem tudtad?
Ez van a gépbe kb.:
Cooler Master K350 (10,5E)
Chieftec iArena 600W (13,5E)
Asrock 970 Pro3 R2.0 (19E) - ha peched van, még olcsóbb lap van benne...
FX-8320 (40E)
Kingston 8gb 1600 (16E)
Gigabyte GTX960 (58,5E)
Toshiba 2Tb (21E)
DVD író (3,5E)
Ez 182E. Te fizetsz érte 221,5E. Tényleg 0% a THM. :)
pcx.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!