Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért vezeti el lassan a hűtő...

Miért vezeti el lassan a hűtő a hőmérsékletet?

Figyelt kérdés
Alpenföhn brocken 2 egy 4,3ghz-ra húzott fx 8320-on, és amikor hirtelen ráeresztem a p95-öt felmegy 85 fokig, majd egyezer csak el kezd viszonylag gyorsan ereszkedni 70 fokig. Vettem rá új ventilátort és mx4 hűtőpaszta van a hűtő és a proci között, de a hűtőborda épp csak langyos miközbe a proci 70 meg 80 fokokat ír. Előfordulhat hogy nem tudja elég gyorsan elvezetni a hőt?
2015. máj. 11. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok.
2015. máj. 11. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Lusta vagyok utánaolvasni, de feltételezem hirtelen nagy hőt generál a processzor, elvégre mégiscsak 8 szál, tuning alatt is van, biztos fogyaszt 135-140W-ot is minimum, aztán nem képes hirtelen átvenni azt a hirtelen keletkezett meleget, aztán amint a hőcsövek el tudják vezetni, realizálódik a hőmérséklet. Szóval szerintem jó úton jársz.
2015. máj. 11. 15:06
 3/4 anonim válasza:
Vegyél jó féle hővezető pasztát az szokot segiteni vagy térj át vízhűtésre
2015. máj. 13. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerint meg az a baj, hogy túl sok/kevés pasztát kentél fel.
2015. máj. 13. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!