A túlmelegedés okozhat fagyásokat? A gyári hűtő kicserélésével lejjebb vihetem a hőmérsékletet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok jártas az ilyenekben, de szerintem 15 perc játék után egy kicsit durva, hogy 86 fok fölött is volt... Segíteni az újrapasztázás és egy új procihűtő?
2014. júl. 20. 11:06
1/8 anonim válasza:
Segítene de csak lassulásokat okozhat.
2/8 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy kicsit megpörkölődött a proci / alaplap. A hűtőcsere után terheléses teszttel megvizsgálhatod hogy mi mennyire károsult.
3/8 anonim válasza:
Pár infóra én még kíváncsi lennék:
-milyen alaplapod van?
-Bios-ban a turbo mód be van kapcsolva? Kapcsold ki
-a CPU feszültség automatán van? Állítsd be fix 1.325 V-ra
-meg tudod nézni kézzel megtapogatva a hűtőbordát, hogy valós-e az a 85 fok? Vigyázz a 85 fok tényleg nagyon meleg!
Ezek után cserélj csak hűtőt és pasztát
4/8 anonim válasza:
Milyen házban van a gép? Ez a 86 fok már nagyon nem egészséges, ha jól mér a szenzor.
5/8 A kérdező kommentje:
Gigabyte GA-F2A55M-HD2 alaplap, Logic A30 ház
2014. júl. 20. 11:39
6/8 A kérdező kommentje:
A biosban én nem turkáltam, minden úgy van ahogy a boltban összerakták.
2014. júl. 20. 11:41
7/8 A kérdező kommentje:
Na megint befagyott pár másodpercre... Az egérmutató helyett meg egy pixeles kéz van, dejó
2014. júl. 20. 11:46
8/8 anonim válasza:
Hát ameddig csak nézegeted, nem is lesz jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!