Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új a monitorkártyám, de...

Új a monitorkártyám, de gyakran kapok kék hibaüzenetet? Mit tegyek, hogy ne jöjjön be megint?

Figyelt kérdés
2 napja lett beletéve s3 savage4 monitorkártya, és eddig 3-szor jött be "kékség". A kártyához fel lettek telepítve a megfelelő driverek. Volt futtatva system cleaner és a víruskereső is. Mit tehetek még hogy ne legyen emiatt gond a géppel?
2010. febr. 23. 21:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

22:37-es sajnos nem vettem,hanem szerelő tette bele.

Gondolom régebbről volt neki. És köszönöm, hogy ennyit is segítettél.:)

2010. febr. 23. 22:41
 12/12 anonim ***** válasza:

22:37-es vagyok

akkor beszéld meg a szerelővel, hogy ha esetleg van neki egy másik kártyája, tegye be neked azt, és ha lehet valami korszerűbbet mert a savage4-hez tényleg nincsen 100%-osan működő Xp driver, és ha más drivert rak fel(win 2000 vagy win98) akkor bizony ilyesfajta crash-t tud okozni a rendszerben.

2010. febr. 23. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!