Új a monitorkártyám, de gyakran kapok kék hibaüzenetet? Mit tegyek, hogy ne jöjjön be megint?
A kék monitor az nem hibaüzenet. Úgy hívják: kék halál.
Vidd vissza a kártyát a szervizbe, boltba, ahol vetted. Mondd meg hogy hibás, próbálják ki. De lehet egyszerűbb hiba is: nem lett a helyére téve a kártya, és kimozog. Nem helyesen telepítetted. Nem jó az alaplapodhoz. stb.
"Új a monitorkártyám"
A... a micsodád?
1.hozzászoló köszi, hogy válaszoltál.:)
2.hozzászoló ha nem tudsz érdemben segíteni, ne is szólj a témához.Köszönöm.
ez még az elsőnek megy a hibakódnak ezt írta ki:0x0000008E
Valószínű hogy hibás a "monitorkártyád" (halkan jegyzem meg videókártya vagy VGA a megnevezése ;D), és ha jól sejtem használtan vetted, mivel már nem gyártanak ilyet.
Vidd vissza oda ahol vetted és mond el hogy mióta be lett téve azóta lefagy a rendszer és lehetőleg adjanak egy működő kártyát vagy pedig adják vissza a kártya árát(ha nincs számlád ne reklamáld vissza az árát, azt is letagadják hogy valaha láttak téged)
22:30-as elég értelmesen mondtam el a problémám.
A jövőben pedig nem reagálok ilyen "kákán is csomót kereső" emberkék kommentjeire és elég finoman fogalmaztam még így is.
Továbbá meg kérek minden komment küldőt ezt mellőzze.Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!