Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új a monitorkártyám, de...

Új a monitorkártyám, de gyakran kapok kék hibaüzenetet? Mit tegyek, hogy ne jöjjön be megint?

Figyelt kérdés
2 napja lett beletéve s3 savage4 monitorkártya, és eddig 3-szor jött be "kékség". A kártyához fel lettek telepítve a megfelelő driverek. Volt futtatva system cleaner és a víruskereső is. Mit tehetek még hogy ne legyen emiatt gond a géppel?
2010. febr. 23. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A kék monitor az nem hibaüzenet. Úgy hívják: kék halál.

Vidd vissza a kártyát a szervizbe, boltba, ahol vetted. Mondd meg hogy hibás, próbálják ki. De lehet egyszerűbb hiba is: nem lett a helyére téve a kártya, és kimozog. Nem helyesen telepítetted. Nem jó az alaplapodhoz. stb.

2010. febr. 23. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:

"Új a monitorkártyám"

A... a micsodád?

2010. febr. 23. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Eltévedt a kérdés bő 10 évet? A Savage 4 akkor volt "új" kártya.
2010. febr. 23. 22:17
 4/12 A kérdező kommentje:

1.hozzászoló köszi, hogy válaszoltál.:)

2.hozzászoló ha nem tudsz érdemben segíteni, ne is szólj a témához.Köszönöm.

ez még az elsőnek megy a hibakódnak ezt írta ki:0x0000008E

2010. febr. 23. 22:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja igen 1.hozzászoló, tudom h kék halálnak hívják, de a hibaüzenet, akkor is a kék háttéren jelenik meg.
2010. febr. 23. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
De, szólok a témához. Még arra is képtelen vagy, hogy értelmes ember módjára leírd a problémádat, de elvárod a szaktanácsadást.
2010. febr. 23. 22:30
 7/12 A kérdező kommentje:
22:17-es kommentelő az újat nem a monitorkártyára értettem, hanem h most lett berakva a gépbe. Mellesleg ugyanazt üzenem neked is, mint a 2. hozzászolónak.
2010. febr. 23. 22:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Valószínű hogy hibás a "monitorkártyád" (halkan jegyzem meg videókártya vagy VGA a megnevezése ;D), és ha jól sejtem használtan vetted, mivel már nem gyártanak ilyet.

Vidd vissza oda ahol vetted és mond el hogy mióta be lett téve azóta lefagy a rendszer és lehetőleg adjanak egy működő kártyát vagy pedig adják vissza a kártya árát(ha nincs számlád ne reklamáld vissza az árát, azt is letagadják hogy valaha láttak téged)

2010. febr. 23. 22:37
 9/12 A kérdező kommentje:

22:30-as elég értelmesen mondtam el a problémám.

A jövőben pedig nem reagálok ilyen "kákán is csomót kereső" emberkék kommentjeire és elég finoman fogalmaztam még így is.

Továbbá meg kérek minden komment küldőt ezt mellőzze.Köszönöm.

2010. febr. 23. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:
22:17 vagyok. Jó, akkor nem segítek. Jó akkor nem mondom el, hogy soha nem is volt normális XP driver a Savage kártyákhoz, ergo vagy használsz 98SE-t, esetleg Milleniumot, vagy szenvedsz. Mellesleg a jó 10 éves kártya simán lehet hibás, ugyanis az alkatrészeinek 3/4 része kb 5 éves élettartammal rendelkezik.
2010. febr. 23. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!