Nem elhamarkodott még a gyártóktól az, hogy nem tesznek már VGA-t egy 15,6-os laptopba?
Figyelt kérdés
Én most vettem új gépet, és nem figyeltem oda, hogy legyen rajta VGA, mert természetesnek tartottam. De utána vettem észre, hogy csak HDMI van rajta.
A jövőben lehet, hogy többször kell előadnom, és a legtöbb, régebbi projektor csak a VGA-t támogatja szerintem.
Kb. milyen elterjedt a HDMI a régebbi projektorokban?
Szerintetek baj, hogy nincs benne VGA?
2015. máj. 10. 15:04
1/7 anonim válasza:
A VGA már egy eléggé elavultnak számító csatlakozó, Oda kellett volna figyelned.
2/7 anonim válasza:
Az újabb projektorokon van displayport vagy hdmi, ha neked kellett volna vga csatlakozó, akkor vásárlás előtt tájékozódni kellett volna.
3/7 A kérdező kommentje:
2015. máj. 10. 16:30
4/7 anonim válasza:
Az, hogy amelyik ilyen átalakítónak nincs külön tápegysége, az túlterheli a hdmi portot, mivel több energiát próbált felvenni, mint amennyit a hdmi képes leadni, ettől tönkre is mehet a hdmi a laptopban.
Külön tápos átalakító szükséges, ez nem jó.
6/7 anonim válasza:
Sima kábel nem jó, aktív átalakító kell.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez szerintem aktív átalakító, csak a képen nincs rajta a "doboza", hiszen még egy usb is van rajta energiaellátásra.
2015. máj. 10. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!