Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Trust GXT 31 18188 Jó egér?...

Trust GXT 31 18188 Jó egér? (lent)

Figyelt kérdés

Jó "Rage" egér? MMC-hez kéne, 3000 dpi pedig FPS-ekhez is tökéletes, és itt nagyon dícsérik: [link]

Illetve van benne makró?

#PC #egér #Trust #Trust GTX #Trust XTX 31 #Trust GTX 31 18188
2015. máj. 9. 21:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Ezen az oldalon nagyon dícsérik, viszont itt gyakorin mindenki azt írja szinte, hogy az összes Trust egy gagyi vacak.. Ez is? Illetve ha választani kell, A4 Tech 748K vagy ez a jobb?

Itt az A4 Tech: [link]

2015. máj. 9. 21:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja meg azt elfejeltettem, hogy ez az A4 Tech jobb rage egér?
2015. máj. 9. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen van, semmi különös. Anno Tescoban vettem azért, mert az előző tönkre ment és gyorsan kellett helyette egy. Nem mondanám gagyinak magát a márkát, de nekem eddig 2 Trust egerem volt, mindkettő megadta magát viszonylag rövid idő alatt. Következő egerem biztos, hogy steelseries lesz.
2015. máj. 9. 23:50
 4/11 Panda Péter ***** válasza:
most biztos romba döntöm eddig is ingatag reputációmat de mégis, meg kell kérdeznem, mi az istennyilát jelent az hogy "rage egér"? jobban bírja mikor begőzöl az ember és elkezdi ütni, vagy mi?
2015. máj. 10. 01:28
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Igen, az összes Trust egy gagyi vacak. Ha majd lesz egy normális egered, te is belátod.
2015. máj. 10. 08:41
 6/11 A kérdező kommentje:
És ez az A4 Tech 748K jó egér?
2015. máj. 10. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
20 alatt nincs jó egér, csak márkátlan gagyik.
2015. máj. 10. 14:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem baj, a kettő közül mondd el melyik a jobb. Kérlek, valaki írjon már.. Mert mindenhol mást írnak.
2015. máj. 10. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:
#7: A Zowie és Steelseries egerek többsége 20 ezer alatt van, pedig azok mindennek nevezhetőek, csak márkátlan gagyinak nem.
2015. máj. 10. 17:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Az árukeresőn a vélemények tizenéves kölyköktől származnak, akik 1000 forintos Tescós egérről váltottak a fenti darabra-ahhoz képest a Trust is óriási ugrás. Én 15 éve szerelek, tesztelek és versenyszerűen használok számítógépes egereket- hidd el, tudom, mit beszélek. Sajna a dilettánsok (GameStar, a youtube videósok, stb.) sikeresen elterjesztettek néhány tévhitet, pl:

"A lézeres egerek pontosabbak az optikaiaknál."

NEM IGAZ. Az olcsó lézeres egerek sokkal gyengébbek az optikai társaiknál.

"Minél több dpi-s egy egér, annál pontosabb."

NEM IGAZ. Semmi köze a dpi-nek (ami valójában cpi) a pontossághoz, annál inkább a szenzornak, az elektronikának és a szoftvernek. A hivatásos FPS játékosok nagyon alacsony cpi-vel és hatalmas egérpaddal nyomják.

"Az igazi gamer egereket súlyozással személyre lehet szabni."

NEM IGAZ. A legjobb egerek mind fix súlyúak, a profi gamerek a lehető legkönnyebb egereket keresik.

Sajna a VALÓDI gamer egerek (értsd: profi szenzor, minőségi anyaghasználat, tartós mikrokapcsolók) 12 ezer forintnál kezdődnek, ettől lejjebb gyakorlatilag mindegy, milyet veszel, csak kényelmes legyen.

2015. máj. 10. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!