Olyan egeret keresnék ami jó MMO-hoz (szval sok gomb van rajta) de nem olyat szeretnék mint pl. a razer naga aminek egy oldalán 12 gomb van mert egyszerre hármat nyomnék le. Úgy 5-10ezer forint gondoltam. (? )
úgy mégis hány gomb kéne? :D Nekem Gxt25 van, teljesen elégedett vagyok vele (+2 gomb, DPI állítható) WoWhoz elég még healként is (healbotban 5 gomb + shift 5 gomb bőven sok is)
Árban meg talán a legjobb, 2500 körül vettem anno Mediaban
Könyörgöm, felejtsd el a Trust egereket! Valamennyi 7-15 dollár közötti wholesale szutyok, rányomnak egy Trust matricát, és árulják 2-5X-ös áron.
A Razer Naga Hex lenne a te egered, de az kb. 20 ezer Ft. Kínai webshopokban árulják féláron is, de az ugye eléggé kockázatos:
10 ezerig szóba jöhetnek a következők is:
Kicsit drágábban még szóba jöhet a Genius DeathTaker és a Logitech G300 is.
A Razer Naga-n nem nyomsz le több gombot egyszerre, nem olyan, mint amilyennek látszik.
Előző válaszoló mondja: "kínai boltból vette". Mindig eredeti helyről kell vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!