Ezen a PC-n hogy menne a GTA V?
Figyelt kérdés
Intel G840 ( 2.8 Ghz)
4GB Ram (1333Mhz)
GTX 750 Ti (2GB, 128bit)
Mielőtt megvenném a játékot szeretném tudni hogy mire számíthatok :) .
2015. máj. 9. 20:08
1/13 anonim válasza:
Medium-low beállítások között vacilálok.
2/13 anonim válasza:
Nem jól. A 4GB RAM nagyon kevés, a processzor pedig gyenge. Bár a videokártya bírná (nekem 750Ti-vel high-on van, very high a textúra, nincs élsimítás, 1080p, így van meg a fix 60), a 4GB RAM miatt elég sokat fog szaggatni, és a processzor miatt is valószínűleg inkább low-mediumon megy csak majd. Ha beszerzel még 4GB memóriát, akkor az sokat dobna rajta.
3/13 A kérdező kommentje:
Igen, a + 4GB Ramba én is gondolkoztam, ezek szerint kell.. Mindenképp beszerzek még 4Gb-ot.
A processzor is gyenge, de azért reménykedek hogy legalább egy FullHD-t medium beállítások mellett elbír.
2015. máj. 9. 20:24
4/13 anonim válasza:
Fix 60 Very highon GTX 750 Ti-vel :D ez jó volt
7/13 anonim válasza:
GTX 750 ti very high.... szinte szakadok öreg... :DDD
én egy R9 290X el rugaszkodtam neki a dolognak 3,5 gigát elfoglal a videókarimban... és nincs meg a 60 fps
a konfigom: i7 4790k 4,8 GHZ
Asus Z97 Pro Gamer
Kingston HyperX 2x8 GB 1600 MHZ CL9
R9 290X
Samsung Evo 250 (erreraktam a gta-t)
8/13 anonim válasza:
"Mielőtt megvenném a játékot szeretném tudni hogy mire számíthatok " ezzel a konfiggal semmi jóra. a vicc az h ha kb 2x iylen erős lenne a proci ram meg monduk valami hatékonyabb 2gbs vga lenne azzal se mennél sokra... max beállítások mellett természetesen.
9/13 A kérdező kommentje:
Ebben ez a vicces, hogy amit mondtok nincs benne semmi háttértudás.
Ennek a srácnak hogy sikerült ilyen konfiggal? :)
2015. máj. 11. 23:52
10/13 anonim válasza:
30 fps-e van a videóba is, az meg teljesen játszhatatlan. De ha neked megfelel, akkor vedd meg, hasonló lesz neked is a játék mint a videóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!