GTA V. menne ezen a konfigon?
Figyelt kérdés
AMD X4 740 3.2GHz, RAm: 4 GB, Asus HD7770 videókártya
Elfutna ezen vagy ha nem szerintetek mi kellene, hogy minél olcsóbban jöjjek ki belőle, és azért élvezhető legyen rajta játék
2015. ápr. 26. 12:16
2/10 A kérdező kommentje:
Ha megveszem azért, ha letöltöm is 60 GB (és még fent sincs), kíváncsi vagyok lenne e értelme jelenlegi állapotban kínlódni vagy kiadni érte
2015. ápr. 26. 12:34
3/10 anonim válasza:
60 giga is lejön egy nap alatt és fent is van.
4/10 A kérdező kommentje:
neked lehet :D de mint mondtam egy az, hogy még fent sincs, 2 lassú a netem...
2015. ápr. 26. 12:37
5/10 A kérdező kommentje:
60 gb jó pár nap lesz és mellette mást nem is tudok csinálni....
2015. ápr. 26. 12:38
6/10 anonim válasza:
Le lehet tölteni és ha lassú a neted, ha nem, akkor is csak úgy fog kiderülni hogy fut-e, ha kipróbálod. Elkezded letölteni és majd befejezi a napokban. Többre mégy, mintha valaki itt megerősítene, hogy elfut, vagy sem.
7/10 A kérdező kommentje:
attól még az érdekelhet, mi kellene ahhoz, hogy ne kelljen teljes konfigot cserélni, hogy élvezhetően tudjak vele játszani, nem mondtam, hogy egy elfut vagy nem válasz alapján fogom letölteni vagy megvenni....úgyhogy a kérdés továbbra is adott!
2015. ápr. 26. 12:45
8/10 anonim válasza:
Bőven elfut rajta.
1440x900-as felbontáson medium-high beállításokon bőven élvezhető lesz.
9/10 A kérdező kommentje:
#8: médium - high beállításokkal szerinted simán elfutna? gepigények alapján nem tudom elképzelni, de legyen igazad! :D
2015. ápr. 26. 13:04
10/10 Smittes válasza:
Ha leveszed az élsimitást akkor medium-high között tényleg menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!