Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a konfigról?

Figyelt kérdés

Nos annyira nem vagyok eleresztve pénzel. Maximum keretem az 115k HUF.

Intel Pentium G3258 processzor

Asrock B85 PRO4 alaplap (???)

DDR3 memória: Corsair 2x4GB DDR3 1333MHz memória

GTX 750 TI Videokártya

FSP 400W HEXA+ tápegység

(Más nem kell mivel a régi gépben van 1 terás vinyó és hdd)

Összesen: 89 409 Ft + áfa = 113,549 Ft

Az a helyzet hogy a régi gépemben amit cserélek duruzsol egy ilyen cpu hűtő [link]

Tehát ezt már nem kell vennem.

Nos én a cpu-t felszeretném pörgetni olyan 4,0Ghz-re és az a kérdés hogy ebben az alaplapban bírná-e?

VGA szerintem elég mivel World of warcraftozok kb csak meg néha lol és nincsenek ultra graffos igényeim. Nos ez így milyen lenne?

2015. máj. 8. 21:09
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Okés, akkor melyik lap? (De azért tényleg fura hogy másiknak sikerült B85-ben)
2015. máj. 8. 21:43
 12/35 anonim ***** válasza:
Linkelj már valamit ahol B85-s lapban tuningoltak procit. Youtube videó nem hivatalos forrás és különböző fórumok sem ahol bármit beírhatnak... Normális teszt oldalról ha lehet.
2015. máj. 8. 21:48
 13/35 anonim ***** válasza:

Bár én tudom hogy lehet mert nekem is húzva van, de itt egy Hivatalos gyártó által felkért videós tesztje:

https://www.youtube.com/watch?v=5L1irtUW1V8

+ Itt van 1-2 videó amin látszik hogy nincs összevágva:

1. Csak a hülye nem ismeri fel hogy az egy B85 fatality: https://www.youtube.com/watch?v=vLrk5WAA0Y8

Ez itt a B85 Gigabyte biosa és nem a Z-s. https://www.youtube.com/watch?v=8LazZv1FIwQ

Éssss csatt: HIVATALOS GYÁRTÓ LEÍRÁSA A B85 CHIPSHETTEL LEHET OVERLOCKKOLNI.

A kérdezőnek írnám hogy LEHET BENNE. Kb 4.4ghz amit kitudsz így hozni belőle. A Vga-val kapcsolatban pedig High-Ultra beállításokkal nekem 40FPS-re van állítva az FPS max. 25 Raiden fix 40 megvan végig.

ui: Neked ennyi hülyeséggel hogy van 86% értékelésed?

2015. máj. 8. 22:05
 14/35 anonim ***** válasza:

Utólagos elnézésedet kérve, lemaradt a gyártó HIVATALOS közleményének a linkje :)

[link]

2015. máj. 8. 22:11
 15/35 anonim ***** válasza:

Látom nem olvastad végig. A saját magad által linkelt cikket.

Kiemelk belőle neked egy részt "Note 2: Because Non-Z OC is related to Intel®'s chipset, CPU and firmware, ASRock does not guarantee the availability of Non-Z OC in the future." Ergo senki nem fogja neked garantálni hogy majd tudod is húzni abba a B85-s lapban csak ha szerencséd van én nem dobnék ki ilyen lutri dologra több 10k-t mikor az árából kijön jobb is. Úgy van 86%-os értékelésem, hogy nem hitegetem a láthatóan laikus kérdezőt feleslegesen és egy jobb opciót kínálok neki, de nyugodj meg neked nem lesz ilyen értékelésed... Na meg a B85 Fatality árán már kapsz Z97-es lapot is...

2015. máj. 8. 22:40
 16/35 anonim ***** válasza:
WoW-ra és LoL-ra tökéletes ez a konfig.De én a helyedben 500W-os tápot vennék.Megértem hogy az FSP tápegységeknek nagyon jó hatásfokuk van de én akkor is keveslem azt a 400W-ot a mai konfigurációkhoz.Én 5 éve használtam 450W-os tápot pedig az gamer gép volt akkoriban
2015. máj. 8. 23:06
 17/35 anonim ***** válasza:
Remélem végighallgattad a videót mert ott el van mondva hogy a chipset függő és processzor támogatás amit megtalálsz az oldalon a támogatott listában. Na most a G3258 támogatott a húzásra mint egy másik cikkben is leírták csak a nem támogatott processzoroknál lép fel ez a veszély. :D Próbálkozol, próbálkozol, de legalább nézz körbe. És most keresd meg magad majd.
2015. máj. 8. 23:07
 18/35 anonim ***** válasza:

Inkább az a gond hogy továbbra is csak egy youtube videód van csak meg egy cikk az asrock oldaláról ami nem garantálja a húzást.

De figyelj, legyen igazad vegye meg nyugodtan a kérdező a B85-s lappal, legalább a végén pofára esés lesz és megköszönheti neked.

2015. máj. 8. 23:13
 19/35 anonim ***** válasza:

Akkor miért van az hogy bárhol rákeresek a neten azt mondják hogy jó.

Fórum

Hivatalos gyártó

képi bizonyíték

Videö ami nincs vágva

egy másik válaszadó

ezzel foglalkozó emberek.

Ha mindenki ellene megy annak amit te mondasz akkor is mész a fejed után...

2015. máj. 8. 23:18
 20/35 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Azóta olvasgattam mindenfelé és tényleg lehetséges húzni benne normális hűtéssel. A 86% válaszadó miért ír hülyeségeket? Na meg hogy az i3 erősebb alapból mint a húzott G3258.. I7 teljesítményét hozza játékok terén ha fel van húzva minimum 4,2ghz-ig..
2015. máj. 8. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!