2 év (vagy 1) múlva a gtx 970-es videókártya mennyit fog érni használtan? Illetve megéri e megvenni?
Utána olvastam és elvileg ez a hiba, akkor jön elő ha valaki több monitort akar használni vagy 4k felbontásban akar játszani. Viszont nagyon felkapott lett ez a téma, olvasgattam sok hozzászólást egyik dicséri másik szidja. Most nem tudom, hogy milyet vegyek :/. 290 vagy 290x-et meg nem szeretnék venni mert sokat fogyaszt meg fűt (igen mindegyik fűt, de ez nagyon). Nividia párti vagyok, de ez nem jelenti azt hogy nem fogadok be amd-t. Kérdés, hogy a 970 meddig lesz elég..
Lényegében minden komponens megvan a tovább fejlesztéshez, de csak ez hiányzik :)
Ami miatt tovább kell fejlesztenem:
-BF4 (ez a mostanin is fut medium 1080p)
-GTA 5 (ez is elvileg futna mediumon, de ezt már szeretném very high vagy ultrán játszani)
- és a The Division (leginkább ez miatt fejlesztem)
-(meg még biztos van)
Ui: Leginkább a windows 10-től félek (dx12)
Dehogy nincs. :D
De egy AC Unity az egy rosszul optimalizált játék, az olyan mint watch dogs, hiába van jó géped így is úgy is akadni fog..
Az a legjobb, mikor lelövöd az admint.."rohadt csaló " aztán jön a bann..
Sajnos ilyen a csé játékosok intelligenciája. Persze mindig vannak kivételek, ezért most nem kell letolni.
Nem, úgy tudom, hogy a 970 talán Tier 2-es kártya.
Ellenben, mondjuk egy r9 280 (meg pár ez alatti kártya) Tier 3-as.
Tier 3 a legfelsőbb.
Ám, de ez nem azt jelenti, hogy a 970 nem fog működni.
Csak szimplán nem lesz teljes támogatása.
Elindulni, még elfogy, de mondjuk van egy XY effekt, amit Tier3-ra írnak, azt nem fogja tudni a 970.
Ennyi a történet.
A vitapartneremnek: :D
Még mindig várom a Top1 CS:GO-s játékost, kinek 90% a HS aránya.
De arra is kíváncsi vagyok, hogy lehet 10-15 FPS-el multizni, úgy, hogy jó is vagy benne, és 5 perc után nem folyik ki a szemed.
CS:GO-ba meg mint említettem játszhatsz 80.000+ FPS- el is. (nyílván lehetetlen), de jobb nem leszel, mivel a szerver csak 64 Tickrate-n fut, tehát MP-enként 64x frissít.
Bár, mondjuk az ilyen nagy versenyeken 128 Tick-en mennek a szerverek (Ami sokkal jobb lenne, ha a sima MM-be is bekerülnének)
Szóval 64+ Fps felesleges.
Amúgy tegnap mentem 2 versengőt Dust2-n.
Mind a kettő ellenséges csapatból 1-1 játékost kicseszett a VAC, szóval élvezetes volt 5v4-be nyerni. :P
9:1 és 13:4 -lett. (Ugyanis utóbbinál 0:4-be cseszte ki a hackert a VAC. Onnantól 1 kört se nyertek. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!